kāpēc vispār jāprecas?

Reitings 22
Reģ: 27.05.2011

Radās man šis jautājums pēc vienas pasēdēšanas ar draudzenēm, no kurām viena precas, jo ir stāvoklī no puiša, ko pazīst pāris mēnešu (puisis nebildināja viņu, meitene puisi nostādīja fakta priekšā, ka būs jāprecas). Bet cita draudzene ir stāvoklī, bet draugs viņu negrib bildīnāt un attiecīgi precēt, tādēļ tā dusmīga uz visu pasauli.

Bet citas pazīstamas meitenes viena pēc otras šķiras gan ar bērniem, gan bez.

Kāpēc visas tik izmisīgi raujas kļūt par sievām? Kādu labumu tas dod? neviens nav piesiets un tikai dēļ juridiskā statusa nebūs kopā mūžīgi. Precēties dēļ bērniem? Alimentus var piedzīt arī neesot sievas statusā, tā kā šis arguemnts atkrīt automātiski. Mantojuma dēļ, vīra nāves gadījumā?

Vai tiešām visas ir tik mantkārīgas?

29.07.2011 15:44 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Vīra vecāki vakar nosvinēja 25 gadu jubileju...

Un tik skaists un saskanīgs pāris ir!!! (l)

un apprecējās viņi, kad viņiem bija 19 :-)
04.08.2011 04:06 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Par sevi varu teikt,veelos preceeties un man tas ir svariigi,protams,nejau tagad vai naakammeenes,bet vispaar.Es veelos no saakuma tikt bildinaata,peec tam veelos skaistas kaazas,un ne naudas deelj,to gan ne.Tikai un vieniigi juutu vadiitas.Appreceeties veelos vispirms,un tikai peec tam beerninju.Man taa liekas pareizi un noziimiigi!Vispaar savaadi,peec paaris paziishanaas dienaam,mans miiljotais man saka taa:'Es Tevi kaadu dienu appreceeshu!''Tad nu gan man bija jaasmejas.lai cik diivaini tas nebuutu,bet kas zina,varbuut taa arii buus!Zinu,ka vinjsh buutu labaakais viirs pasaulee,tikai jaacer,ka shiis juutas nekur neizgaisiis,ir jaastraadaa pie attieciibaam..... (l)
04.08.2011 05:19 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Tad, kad apprecaas, tad citai netiek.
04.08.2011 08:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits