tie, kam B-vitamīnu komplekss nav špricēts, nevar pat iedomāties cik tas ir sāpīgi.. Tā vien gribas tajā mirklī kādu piekaut! :D Pat sāpīgā antibiotiku šprices deva nelīdzinās tam.. :D
Es ļoti ceru, ka tur nav tās B vielas viņam, es tiešām tajās receptēs neko nesaprotu. Dažkārt var saprast, bet šoreiz neko.
Un cerams, ka viņam nesāpēs tik ļoti, ka gribēs mani piekaut. :-D
Jordana - ja ir B vitamīnu komplekss (receptē varētu būt rakstīts Neurorubine) - es Tev ieteiktu labāk izvēlēties tās tablešu veidā un nemocīt savu draugu! :D
Made, mēs jau uzreiz arī pirksim tās zāles.
Tur ir divas špricējamās zāles, vienas no tām maksā 3ls pa vienu ampuliņu un 10x jāšpricē, tad sanāk ka 30ls zāles + vēl pārējās, kādi 50 - 70ls aizies.
varbuut taa pienjemshanaas svaraa ir no taa,ka vnk juus mainaties-pieaugat? nu ,kad sieveiet nobriest,es domaaju to stadiju.
kad man bija 16 es arii biju riktiigs skals,bet tagad jau ir citaadaak bik...ap 23 gadiem viss mainaas veel un stabilizeejas...
es eedu tikai nutellas maizes un makaronus jau 4 ned un paldies dievam nekas nva naacis klaat..haha..laikam geeni labi :D :D
man peedeejaa darba diena pirms atvaljinaajuma,ceru,ka sanjemshu naudu shodien...yes.
Labrīt. :-)
Beidzot bija rīts, kad varēju izgulēties, bet naktī vienu reizi pamodos lietus dēļ, pēc tam atkal kkāds ods bija iemaldījies istabā un neļāva gulēt. (e) Un vispār esmu šorīt īgna. :-D
Bija doma braukt uz jūru šodien, mhm, kā tad... (t) Protams, kā brīvdiena man, lietus līst... (t)
Jācer, ka vismaz vakars būs izdevies un sanāks normāli paballēties. :-)
jordana-pajautaa visu aptiekaa.vinji zinaas. vnk shprices ir aatraak un efektiivaak. nav jaaiet tam visam cauri tavam gremoshanas traktam utt...
man gan te beidzot normaals laiks saak palikt-moshk buus jaaiet patuseet shovakar. yes. riit ar lielo starbucks kafiju seedeeshu ezera krastaa un nedariishu neko...yes.buus man briivdiena no viiriesha.
Labrīt! :-)
šodien būs darbīga diena, jo nolēmu skapi patīrīt. (l) Jālikvidē beidzot viss liekais.
Sagribējās otrās brokastis, bet vēl kāda stundiņa jāpagaida. (t)
Un ātrāk gribu sagaidīt augošo mēnesi, lai varētu beidzot apgriezt matu galus.
Jordana - efektam jābūt tādam pašam, tur nedaudz atšķiras tikai vitamīnu proporciju sadalījums, bet nedomāju, ka tā atšķirība ir traki būtiska!
Tabletes ir bezrecepšu medikaments! :) Pakonsultējies aptiekā, zinošs farmaceits pateiks, cik būtiska ir atšķirība!
Labrīt!
Nepavisam neesmu izgulējusies, jo meitenes neļāva gulēt, tā kā jūtos nogurusi jau no paša rīta ar sāpošu galvu, bet būs labi. Šodienas plānā aizvest suni pie vetārsta un iziet ar puisi šodien pilsētā kaut kur (varbūt kāda var ieteikt kur tieši? Jo esam no Liepājas) un brīvdienās atpūsties vienkārši pa mājām :)
Sunce, vēlāk dosimies uz aptieku un tad pajautāšu. Man ļoti negribas viņam špricēt tādas zāles, kuras sāp, bail ļoti būs.
Cerams, ka viss beigsies labi :-)
Jordana - Pirms trijiem mēnešiem man bija muguras muskuļa iekaisums. Izrakstīja B vitamīnu kompleksu (tablešu veidā)- izgāju kursu, bet man nepalīdzēja. Ārste izrakstīja to pašu kompleksu tikai šļircēt. Tās bija desmit mokošas dienas, bet palīdzēja.