Kādām firmām jeb brendiem jūs dodat priekšroku. Kādas firmas apģērbus iegādājaties? Kā brendu nedomāju tikai augšgalu kā Prada,D&G utt. protams, ja kāda iegādājas tad tikai prieks, bet jautāju tā kopumā :)
Ja nopietni - absolutinepievershu uzmanibu brendiem. Izvelos drebes, kas man patik, der un varu atljauties.. Vismaz uzreiz nenak prata neviens brends, kas patiktu vairak neka citi.
nav tā, ka brendi man ir dzīves jēga... bet man patīk kvalitatīvas ādas somas (KM, Biasia, DKNY, BMakowsky), apavi (Tods, Dune, Miu Miu, KM, Ted Baker, LK Bennett), un, protams, džinsi - 7 for all mankid, dvb, Diesel, Superfine, Miss Sixty... pārējās lietas pērku Zara, Mango utt. :)
Es pārsvarā iepērkos Mango un Zara, tā kā visai loģiski, ka man lielākā garderobes daļa ir no turienes. Kad esmu ārzemēs, tad noooteikti iepriežos H&M un Topshop.
Bet no tādiem tiešām brendiem, man ļoti, ļoti patīk Hugo Boss. Atļaujos, protams, tikai uz atlaidēm un tāpat simts un vienu reizi sev pārmetu, bet tās drēbes sēž perrrrfekti un ir tiešām izcilas kvalitātes. Tiesa, dārgākas atļaujos pirkt tikai tādas fundamentālas lietas kā klasiskas bikses, zīmuļsvārkus, žaketes (un somas un kurpes laikam arī šajā kategorijā), bet visādas blūzītes, jaciņas un ikdienas kleitiņas ir no vienkāršākiem veikaliem.
Lielāko daļu no savām drēbēm pērku Zarā. Šad tad kaut ko nopērku no Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein.
Somas no Longchamp, DKNY, Guess.
Maksā padārgi, taču kalpo ilgi.