Vai kādai nav gadījies nobloķēt swedbankas internetbanku? Tad izmet kaut kādu paziņojuma logu, vai nē? Vienkārši es neskaitīju, cik reizes ievadīju, un tagad dikti uztraucos... :(
Neesi vienīgā - es nomainīju karti un pēc nedēļas viņa pazuda. Nācās iet pēc jaunas.
Arī par to internetbankas paroles sajaukšanu bankas darbiniece uz mani skatījās kā uz noziedznieci ( laikam paveicās ar personālu) :D
man vienreiz vnk nepatika mana vecā kartiņa, jo tur bij atlīmējusies plēvīte :D paprasiju jaunu, un mierīgi iedeva :D
tad kad nobloķēju savu debetkarti, tad gan par mani bankas darbiniece normāli ierēca.. jo vēl iepriekšējā dienā biju maksājusi ar karti un ņēmusi nost naudu.. un pēkšņi vnk aizmirsu pin kodu :D
viņa saka kā tas ir iespējams :D
nu, man tā gadijies 5x un divas reizes ar divu dienu starpību un pats smieklīgākais, ka tās divas eizes tieši pēc kārtas bankā mani apkalpoja jauns izskatīgs.. un viens un tas pats bankas darbinieks. :D Biju sārta kā biete, jo man matukrāsa..blonda. :D (l)
Žēl ka nevar atbloķēt pa telefonu kā seb ibanku. Man liekas es viņiem jau esmu muļķu sarakstā, paši vainīgi paroles tik bieži jāmaina un vecās otreiz nevar likt :-D :-D