Par autoskolām.

Reitings 1569
Reģ: 25.07.2010

Esmu apņēmusies šogad iegūt tiesības, varbūt liksies traki smieklīgi jautājumi, bet nu..

Cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai iegūtu tiesības? T.i cik ilgi jūs mācījāties?

Cik ~ kopā izmaksāja tas viss? :-)

Zinu, ka ir daudz diskusijas, bet man interesē šī brīža cenas un viss pārējais, kas ar autoskolu saistīts :-)

27.07.2011 21:26 |

Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Malibu - nē :) mācīties braukt var paralēli tad kad mācās teoriju :)
23.08.2011 15:36 |

Reitings 312
Reģ: 12.04.2011
mācīties braukt var tad, kad ir teorijā pastāstīts par ceļa zīmēm un kad ir iegūta medicīniskā izziņa - tad tu dabū baltās tiesības un var sākt mācīties braukt.
23.08.2011 17:09 |

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009
es gan teoriju nu jau beidzot esmu piebeigusi, bet man līdz šim nevienu brīdi instruktors nav vaicājis pēc baltajām vai jautājis, cik daudz saprotu no noteikumiem :)
bet nu parasti tā ir, ka drusku pamācās teoriju un tad jau paralēli sāk mācīties braukt. bet man liekas, jo ātrāk sāk braukt, jo vieglāk tos noteikumus izprast! :)

veiksmi macībās!
23.08.2011 17:14 |

Reitings 312
Reģ: 12.04.2011
man savā laikā, kad mācījos, tas bija pirmais, ko pajautāja. un arī autoskolā uzreiz pateica, ka ātrāk nekas nenotiks, kas, manuprāt, ir diezgan loģiski, jo kā lai sāk braukt, ja nav ne jausmas, ko nozīmē viss apkārtesošais. bet nu manā skolā tas viss notika aptuveni mēnesi pēc mācību uzsākšanas.
23.08.2011 17:27 |

Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Noliku apmēram 2 mēnešu laikā (fiksais teorijas kurss) + braukt jau mācēju. Izmaksāja ap 250Ls (ar visām CSDD maksām - eksāmeniem, tiesībām u.tml.)... Tas bija kādus 2 gadus atpakaļ...
www.vintras.lv
Patiešām iesaku, jo nevienā mirklī nejutu, ka no manis censtos speciāli "vizinoties" ņemt naudu... Tā, kā braukt jau mācēju, tad pat nelika izbraukt obligāti nepieciešamās reizes. Un CSDD viss tika nokārtots ar 1. reizi. Un ne tikai man, bet arī paziņas un brāļi, kas arī kārtoja tiesības šajā autoskolā, visu nokārtoja ar maksimāli mazām izmaksām un visu nolika ar pirmo reizi... :)
23.08.2011 17:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)