Nu jau laikam jāsaka - labvakar! :D Beidzot sanāca atvērt arī šo diskusiju, pa dienu pāris reizes ielūrēju cosmo lapā, bet darīju arī daudz ko citu.
Sunce - jā, mani tas arī tracina, līdz šim domāju, ka tā notiek tikai ar man iemīļotām lietām :D
Gemini - man arī dienas sajukušas, darbā ne tas vien var sajukt :D Lai gan it kā esmu atpūtusies, pabiju Romā uz dažām dienām, atpūtos, tagad atkal nedaudz jāpastrādā, tad uz pāris dienām uz Londonu, un tad gan man sāksies varen darbīgs mēnesis :D Lai gan šobrīd par darba trūkumu arī nevaru sūdzēties. Lai nu kā, prieks pa seniem laikiem šeit iegriezties, palasīt diskusijas un atslēgties no ikdienas. Drīz jau atkal jāsāk domāt, kā pavadīt kopā pēdējās dienas ar draugu, jo viņš man sadomājis uz pusgadu braukt uz Vāciju, 6dien būs jāatvadās, tad būšu viena pati un nedaudz pieejamāka, ja tā maz var teikt, ņemot vērā darba grafiku :D
Late - kopš kura laika Tu pie Alfas? Esmu riktīgi kko palaidusi garām! :D
Ā, un par filmām runājot, varu ieteikt Due Date - bija diezgan normāla, lai gan pagājušā gada (nu kā tā var neveikties? :D ) un kkāda ar Kameronu Diazu - krieviskais nosaukums bija Ochenj plohaja uchilka, angliski varētu būt, ka bija vienkārši Bad teacher vai kas tāds - mums abiem ar draugu ļoti patika, tiešām smieklīga un jauka komēdija :)