jaa, man arii skiet, ka taa ir kaada kraapnieciiba, jo mentiem ir jaastaadas priekshaa.. vismaz, kad peec avaarijas man zvaniija, staadijaas priekshaa, ka zvana tas un tas no turienes un turienes saistiibaa ar to un to...
Veiksmi Tev, ceru, ka viss kaartiibaa :)
Izslegts veljoprojam.
Es jau sava uztraukuma saku laikam teikt adresi, bet tel nomira, ta ka nepaspeju.
man jau ta slima fantazija, kas ir noticis, kas notiks, tgd bail iet gulet, jo dzivokla durvis varu tik ar atslegam aizslegt, bultu aizsaut nevaru un atslegu durvis atstat nevaru, ja nu gadijuma virs parrodas!
wiki gan jau kko kopiigi izdomasim! :-)
man uznaca dusma,sanjemu no celjojuma biroja vestuli un sanak ka seedeeshu autobusaa nevis kopigi ar draudzeni bet ar kaadu svesho (e) bus uz vietas kkas jaasarunaa jo man patik pa celjam pljapat nevis kluset :-D
es jau sen būtu visu Rīgu otrādāk kājām apgriezusi, lai zinātu kas ar viņu noticis... reiz kad draugs nepārradās mājas 19-os kā vienmēr pusstundas laikā sacēlu kājas visus iespējamos galus kādi vien bija lai atrastu viņu... it kā jau slimi, bet negribu lai ar viņu kas slikts notiktu...
Turies un zvani VISUR!!!Apzvani arii draugus, koleegjus, priekshnieciibu (teici, ka darbaa vai kur tur tajaa laikaa bija jaabuut)...
Kaut vai izsludini mekleeshanaa!!!