Man sims spēlē galvenais uztaisīt māju. :D
Kkādas 3h bliežu māju augšā, baigi interesanti tās visas mēbeles salikt, pagalmu utt uztaisīt. Ar cilvēciņiem 10min paspēlēju un viss, ar to arī mana sims spēlēšanās beidzas. :D
jā medieval vai ka bij :-)
man patīk būt stilistei :-D
vispār man patīk labāk 3 nekā parastais vai otrie. :-)
parasti cilvēkos nerunāju ka spēlēju simu :-D
O, jā Sims ir super! Sen nēesmu spēlējusi, jo man spēle gāja tikai ar disku, un nu jau kadus 2gadus nozudis disks :D
Tapēc sāku spēlet kkadu sūdu draugiem.lv "Mana dzīve" :D tizla, kas tizla :D
Es arī nē, jo mana māšele (7 gadi) arī spēlē un tad man liekas, ka es esmu bērns :D
Man arī patīk būt par stilisti :D Tikai citreiz nesanāk nobildēt kā vajag un tad tā bilde neskaitās (e)
Miss_Tiina es kačāju filebase.ws... tur ir arī filmas seriālu untt... spēles... bet tur ir jāreģistrējas! :-)
man patīk ka man parādās uzraksts ka great job bet kkas tā pat nepatik :-D
sasniedzu 3 zvaigžņu stāru sev :-D
Ai, nu meitenes, sakārdinājāt. Es gan jau kādu laiciņu atpakaļ izmetu VISAS (!!!) spēles no datora, bet nu kādu mājiņu uztaisīt šobrīd tiešām neatteiktos... Ļoti nomierina mani vienmēr. Heh, varbūt vienam draugam uzzvanīt un pateikt, ka gribu paspēlēties? (s) :-D
Salomė, es tieši tā pat, jau labu laiku esmu atteikusies no visām datorspēlēm, bet, tagad domāju, kamēr draugs nav mājās, varbū pa kluso kaut ko tomēr paspēlēt - Simu tieši! :D