izmisuma kauciens

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010

Šis ir vienkārši izmisuma kauciens un emociju izkliegšana. Bet, ja ir arī viedoklis vai komentāri, laipni lūgti

Pagājušajā vasarā zaudēju darbu, bet uzreiz dabūju jaunu. Sanāca vasara bez atvaļinājuma. Un tagad atkal tas pats - eju prom no darba un uzreiz jāiet uz citu, viņiem nav iespējas pat nedēļu pagaidīt. Un atkal gads bez atvaļinājuma. Un tā tās vasaras man paiet birojā. Katru dienu līdz 18 nulle nulle. Mājas, vakariņas, gulta. Brīvdienas neskaitās, es nespēju pa tām atpūsties, labi, ja spēju izgulēties. Gribu pilnībā atslēgties no darba, tam vajadzīgs mēnesis, pat 2 nedēļas nelīdzētu, bet arī tās dabūt agrākais pēc 6 mēnešu nostrādāšanas.

Aaaaaaa :-/

26.07.2011 22:23 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Čikai jutu lidzi un iesaku tomer atpusties, savdak organisms izdomas pats kaa pieverst sev uzmanibu. Man bez anginas paradijas vel asinsspiediens augsts, temp plus tulit slikta dusha. Atpusties vajag nevis gaidit kad atplisisi. Jaa un man ari tagad vajag naudu, saprotu situaciju. Tikai ta stradashana birojaa man baigi nepriece. Nobun visu muzhu telpas, sanjem kapeikas iztere un viss. Ja varetu stradat dazhas dienas menesi, butu kada jega un prieks. Tikai kur un ka
27.07.2011 03:04 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
pazīstama situācija... (t) tikai es ceru, ka beidzot septembrī kaut pāris dieniņas pabūšu atpūsties savādāk es "pārdegšu"...
27.07.2011 03:21 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Ehh.. fui, man LV bija darbs, kur man pat saslimt neatlaava, naacu un vilku dziiviibu ar visu nieru iekaisumu Ziemassveetku nedeelaas... nemaz negribas sadomaaties par shito visu..
Turaas!
27.07.2011 07:56 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Ziniet, es daudz atdotu par darbu no 9 līdz 18. Un būtu gatava strādāt arī bez atvaļinājuma.
Es strādāju nakts maiņās. TIKAI nakts maiņās. Sākot no svētdienas nakts līdz ceturdienas naktij. Darbs ir no 23:00 līdz 7:00. Atnāku no darba, momentā nevaru aizmigt. Līdz ar to noguļu visu dienu. Pamostos vakarpusē, kad paēdu, lai ietu uz darbu. Nedēļas nogalē to vien daru kā guļu, jo ar 5-7h miega katru dienu, īsti nepietiek.
Ak un slimot es īsti nevaru un atvaļinājums apmaksāts manā darbā pat nepienākas!
Vot šitā diskusija mani sadusmoja (e) jo ir cilvēki, kuriem iet vēl grūtāk, kuri strādā vēl necilvēcīgākas darba stundas, bet saņem grašus.
Daudzi vispār atdotu visu, lai dabūtu jebkādu darbu!
Ja tev ir grūti, tad nestrādā. Pārlekt no viena darba uz otru, bez pauzes, man šķiet, ka šobrīd pat ir privilēģija!
27.07.2011 12:06 |

Reitings 446
Pelnruški- meklē citu darbu nevis pīksti. Katream mums savas problēmas liekas vissāpīgākas,āfrikā berniem nav ko ēst, a te daža laba sūdzas,ka nav pa ko lupatas piepirkt. Tā kā. Samierinies un nečīksti vai maini darbu.
27.07.2011 12:32 |

Reitings 160
Kāpēc atkal gads?
Pēc 6 nostrādātiem mēnešiem vari prasīt atvaļinājumu....
A slimības lapu paņem ;)
Un, ja priekšniecība daudz maz normāla, var taču paprasīt kādas brīvas dienas.
27.07.2011 22:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits