Saskarsme

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011

Sveikas! ;-) :-) Šī tēma man ienāca prātā tad,kad satiku vienu savu paziņu, kuru apbrīnoju. Kāpēc? - Jo šis cilvēks ir staigājoša harizma. Viņas pozitīvais skatījums uz dzīvi, siltums... Viņa pievelk visus cilvēkus. Nekad nebūs tā,ka kompānijā viņa sēdēs stūri, bet gan tieši centrā – un visi būs ap viņu. Brīžiem es domāju, kaut es varētu aizņemties no viņas kaut nedaudz harizmu. Esmu droša,ka jūs esat saskārušās ar tādiem cilvēkiem, kuru tu nepazīsti, bet viņš pievelk, vēlies ar viņu iepazīties. Cilvēks neko nedarot tevī izraisa pozitīvas emocijas.

Piem., es esmu gan laba, gan interesanta, taču nepazīstamus cilvēkus atgrūžu pat neko nedarot. Ir pat tādi, kuri nespēj pienākt man klāt, lai iepazītos vai pārmītu dažus vārdus. Tas man ļoti traucē saskarsmē ar cilvēkiem, jo viņi jau nezina,ka esmu jautra, interesanta personība...un arī nepagūst to uzzināt. Gribēju jums jautāt, vai harizmu,pozitīvo lādiņu,ko izstarojam ,jūsuprāt, ir iespējams attīstīt, un kā?

26.07.2011 16:37 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es tādām lietām neuzticos, jo varbūt esmu jocīga, taču man bieži vien nemaz nepatīk tie cilvēki, kuri patīk visiem. Jāsaka gan, ka es vispār ļoti labi cilvēkos orientējos - uzreiz redzu kurš ir dabisks, kurš liekulis. Redzu, ar kuru man būs interesanti, pat ja esmu tikko satikusi. Kļūdījusies līdz šim esmu varbūt vienu vienīgu reizi, patiešām. :)
Es gan neesmu no tām, kuriem visi nāk klāt, taču es arī to nevēlos. Parasti esmu visai noslēgta atrodoties sabiedrībā. Kad ar mani iepazīstās, tad ir savādāk, taču lielākoties es vai nu cilvēkiem ļoti patīku, vai arī viņiem ir vienalga gar mani. :-D Ja es to vēlos, tad ap mani vienmēr izveidojas kompānija, taču tas patiešām ir tikai tad, ja man pašai ar tiem cilvēkiem ir interesanti un es to vēlos. Izteiktu nepatiku esmu izjutusi pāris reizes savā dzīvē, taču tas saistīts ar manu raksturu - tiem cilvēkiem nepatika, ka mēdzu būt ļoti tieša un teikt ko domāju. Parasti saņemu komplimentus par to, ka ar mani ir interesanti sarunāties, nevis par to, cik jautra es esmu un tieši tas man patīk vislabāk, ka parasti novērtē intelektu.
26.07.2011 20:36 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
tb saku ko domāju.
26.07.2011 20:37 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Es arī piekrītu Karinjo. Tā tiešām ir. Tajos harizmātiskajos cilvēkos ir kaut kas piesaistošs, jauks (pat nezinu, kā lai pasaka) viņu izskatā, sejā. Vismaz tajos, kurus es pazīstu. :-)
26.07.2011 21:24 |

Reitings 492
Reģ: 29.11.2009
arī esmu komunikabls cilvēks, nav problēmu iet un darīt, iepazīties, tas nesagādā problēmas, bet man ir viena draudzene, dabīgais šarms, harizma, skatā ne tuvu tāds vispārpieņemtais skaista vai seksīga, bet ienākot viņai sajūta, ka visas gaismas spīd viņai! man prieks par viņu, bet interesanti, kas dažiem ir, dažiem nē :)
26.07.2011 21:43 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Nu kas tas ir - atkal kaut kur piekrītu Karinjo :-D

Harizmu, manuprāt, pirmkārt, nosaka cilvēka attieksme pret apkārtējiem. Neuzspēlētība, atvērtība, spēja uzklausīt un pieņemt citu uzskatus, bet tajā paša laikā palikt pie saviem uzskatiem, un daudzkārt pat panākt, bez īpašas piepūles un neuzspiežot, citu uzskatu maiņu sev par labu.
Otrkārt, tā ir paša cilvēka personība - ar ko viņš ir interesants citiem.
Treškārt,vizuālais tēls, respektīvi, kāds esi, vai ar savu izskatu iedrošini apkārtējos sev tuvoties (nejaukt ar klasiskiem skaistuma kanoniem). Tas, ko esmu pamanījusi cilvēkos, kas citiem patīk, - viņiem ir neviltots, dabīgs silts smaids un acis :-)
Tātad: attieksme, personība, vizuālais tēls.
26.07.2011 23:42 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
nu, karinjo, tad jau man tikai bedrītes trūkst :-D :-D tad jau skaidrs, kāpēc pieturās un uz ielas es esmu tā, kam visu prasa. :-D
26.07.2011 23:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
njam njam, godigi sakot, kad es taa shodien uz atro drukaaju shis visas asociacijas (meitenes, protams, visu pateica daudz smukaak), es par Tevi domaju, man liekas, Tu esi shis tips, kas visiem iepatiikas. Tev tiesham nav bedrishu?! man liekas - jaabuut!!! :)
26.07.2011 23:55 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es veel atcereejos shogada Zviedrijas Eiroviizijas paarstaavi, vai tikpat labi Norveegijas uzvareetaaju, tur man liekas neviens taam sejinjaam un miiliigajai energijai nespeeja pretoties, visi runaaja par harizmu utt, vini pat nekur neparaadiija nekur savu intelektu, aspraatiibu utt, kaa te viena meitene mineeja, ka lienot vai no aadas araa, bet taapat kaa nesanaak taa nesanaak... Tur ir kaut kas cits :)
27.07.2011 00:01 |

10 gadi
Reitings 40
Reģ: 26.07.2011
žurnālā Lilit kaut kad bija raksts - 10 harismas baušļi. Ka jābūt savam stilam, savai attieksmei, laipnai, izpalīdzīgai utt. Vari pameklēt, ja sekosi baušļiem, varbūt arī kļūsi harismātiska :-D tikai ir viens BET, Tev iespējams būs jālauž sava personība un jātēlo tas, kāda neesi :-)
27.07.2011 00:06 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
karinjo, neliec man sarkt :-D (s) Nav, nav man, žēl vispār. Es arī, cik zinu cilvēkus ar bedrītēm, visi tiešām tādi jauki gadījušies. :-) :-)

Tas par to Eirovīziju, jā. Es arī, cik tos šovus skatos, vienmēr ir tādi, kas vienk uzreiz iepatīkas, ieraugot vien. Interesanti. :-)
27.07.2011 00:17 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Abalone,nekautrējies un atsūti man ari bildi :-D
[email protected] :-) :-D
27.07.2011 00:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)