Cik veselīgas ir LV nopērkamās desas?

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010

Šodien atverot apollo.lv tas bija viens no rakstiem, kurus izlasīju un kārtējo reizi pārliecinājos, ka mēs tiekam indēti! Kā Jūs meitenes pret šo lietu izturaties? Vai Jūs ņemat vērā cenu un sastāvdaļas, kad pērkat gaļas izstrādājumus? Vai varbūt kāda no Jums ir atteikusies vispār no gaļas izstrādājumiem, tieši šī iemesla dēļ, ka mums vienkārši nav kvalitatīvas gaļas? Es pamazām jau sāku atteikties, retu reizi nopērku kādu desu, lai varētu pielikt aukstai zupai, piemēram :D

Lūdzu meitenes, izsakās par šo lietu.

26.07.2011 12:54 |

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009
Es neesmu īpaši liela gaļēdāja, tādēļ par to nesatraucos :-)
Bet nu protams, ka tas jau sen bija zināms par tām desām... tak tās pašas vistas ar tiek pumpētas, lai ātrāk lielas izaugtu un varētu kaut nost...
mēs te vel par gaļas izstrādājumiem varam priecāties, jo paklausoties, kāda gaļa ir amerikā tad tur gaļēdājiem vispār nāktos kājas atstiept :D
26.07.2011 13:23 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
pie tam jordana, neiet runa par to, ka galju neest un nepirkt vispaar, bet gan maaceet to pareizi izveeleeties :) mekleet vairaak iespeeju iegaadaaties tiiru mantu, kaa saka.
26.07.2011 13:31 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
Rakstu nelasīju, taču zinu, ka desās nekā laba nav, es tās praktiski neēdu. Ja kaut kur ciemos ir kādā ēdienā vai tml, ārā neknibinu, bet pati nekad nepērku :)
26.07.2011 13:35 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Es vispār atšķiros un neskrienu pakaļ modei-ēst tikai salātlapas, neēst gaļu, ēst tikai to, kur nav E vielas, Bē, vielas Hā vielas un sazin vēl kādas alfabēta burtu apzīmētas vielas.
Ja man garšo, es ēdu. Zinu, ka stulbi tā teikt, bet agrāk vai vēlāk visi atradīsies zem zemes, neatkarīgi no tā, cik kilogramu desas būs apēduši. :)
26.07.2011 13:51 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Es desas nepērku un neēdu. Man tās negaršo, turklāt man paliek nelabi, iedomājoties, kas tajā desā ir iekšā- lielākoties gaļa tur pat blakus nav stāvējusi! (t)
26.07.2011 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits