Vakance draudzenei:)

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010

Sakarā ar to,ka manas draudzenes vai nu ir aizbraukušas uz ārzemēm,tulīt brauks uz ārzemēm,ir precējušās,nedzīvo Rīgā,līdz ar to satikt viņas sanāk reti, meklēju draudzenes ar kurām pavadīt laiku - ballēties,iet uz kafejnīcām,kino,iepirkties,pļāpāt,mesties piedzīvojumos :)

Obligātās prasības :

1.) Brīva

2.) Vismaz 21 gadu jauna

3.) Dzīvo Rīgā

4.) Ir pastāvīgi ienākumi

5.) Nav kautrīga

6.) Uzticama

7.) Nav vieglas uzvedības

8.) Jauka

9.) Nav izlutināta princese

10.)Patīk iziet cilvēkos

11.) Nav repere,gote,hipijs

Vēlamās prasības :)

1.) Dzīvo tuvu centram

2.) Smēkētāja

3.) Ir tiesības/auto

Vēlamās prasības,protams ,nav obligātas :D

Ja nu ir kāda/kādas foršas meitenes,sūtiet Motivācijas vēstuli uz [email protected] :D

Jauku dienu (l)

25.07.2011 16:33 |

Reitings 102
Reģ: 29.01.2009
madeyra, esmu no Jelgavas.
26.07.2011 00:56 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
O, man patīk šāda veida iepazīšanās :-)
Varētu ar uzveidot, bet man kritēriji nesanāks normāli (kā jau es pati) :-D
27.07.2011 20:11 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
O, es arī labprāt pieteiktos, bet atdūros pret pirmo punktu :D Un neatbilstu arī otrajam punktam no vēlamajiem, jo nesmēķēju. Kaut gan par pirmo punktu mierīgi var neuztraukties, jo man draugs drīz brauc prom un atstāj mani vienu uz pusgadu, kas nozīmē, ka man būs vairāk brīvā laika (cik nu man vien viņa būs, jo jau tā ļoti maz - tā gan ir problēma :D ). Meklēties nemeklēšos :D bet domāju(ceru), ka pareizi sapratu pirmo punktu tādā ziņā, ka brīvai jābūt, lai pietiek brīvā laika :D Ja nebūs slinkums, kkad drīzumā aizsūtīšu arī motivācijas vēstuli ar CV un pievienotām fotogrāfijām (portretu un pilnā augumā, peldkostīmā) :D :D :D
27.07.2011 20:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)