Pirmdienas beztēma!

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011

Labrīt! (l)

Kā jums šodien ir iesācies rīts? Kādi plāni šodienai un visai nedēļai? Kā ar noskaņojumu? :-)

Man miegs vairs nenāk, jūtos apbrīnojami moži.Vēlreiz nonācu pie secinājuma, ka zaļo tēju nevaru dzert, jo pēc tam tik slikti :-| Gatavojos braukt uz Rīgu, jo vajag man beidzot normālas sandales nopirkt (s) (t) Bet visticamāk, ka atbraukšu tukšām rokām... :-D

Lai jums jauks šis nedēļas sākums, kā arī veiksmīgu šo nedēļu :-)

25.07.2011 10:20 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
katevate paldies tev (l),cerams būs ok,brīžam vnk nevaru savākties (s),nujau ir labāk pēc pāris pirmarmētru tējas krūzēm :-D....
wiki eh kā saprotu tevi,arī man bija šāda situācija,tikai es savu auto gaidiiju vēl nedēļu,sasodītie veči,viņi ir tik lēni,kad sievietēm vajag ātri un (.) :-D
25.07.2011 18:56 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Paskatijos Basha bildes.... Nu jaaaa! ;-) Fotogrāfi normāli paņirgājušies pa meitenēm- plikas krūtis, dibenā ierāvušās biksītes, puncīši, cellulīts, neveiklas pozas u.t.t. tas viss izcelts. Patiesība ir tāda kāda tā ir, mēs visas esam ne pēc viena standarta un ne perfektā formā, ir "cīsiņkājas", "vistiņkājas", "pīrādziņi", un "bulciņas", bet vai to tik ļoti vajag izcelt? Meitenes aizgājušas atpūsties un tagad skatoties bildes daudzas noteikti jūtas neveikli- tā vien liekas ka nākamgad būs gaidītas tikai tās ar modeles figūrām, jo diez vai citas gribēs iet.... (t)
25.07.2011 19:00 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Anne, es pirku 15 gab, man vēl ar tādām garām zālītēm (nu, līdzīgām ciesai :D) aplika, izskatījās vēl kuplāk. Man bija tāda tumšsārta krāsa ziediem, tie ir mazāki, dzeltenās frēzijas ir kuplākas, bet tās man ieteceica labāk nedāvināt, jo nevarot zināt kāda attieksme esot (runā, ka dzeltenā krāsa uz šķiršanos (es gan pati tam neticu))! :D

kris_tīna, nu tiešām! :D Es jau nevārītos tik ļoti, ja paziņotu laicīgi, galu galā, man ir savi plāni. Saprotu, ka ir neparedzētas lietas atrastas, bet, kā jau teicu, visa pamatā - savstarpēja komunikācija! :D
25.07.2011 19:05 |

Reitings 853
biju uz Stockmann, tiku pie Beyonce smaržu paraudziņa, ļoooti saldas, bet tieši tas, kas man šodien vajadzīgs :)
nevaru sagaidīt vakaru, ļoooti gribu jaunu velo:)
25.07.2011 19:06 |

Reitings 15092
Anne - ja talu javed, it ipashi karta laika, tad labs variants ir tie pushkji, kur oazes iestradatas vai grieztie ziedi ar kaatiem kolbinjaas.
Pa lielam jau nav svarigi kadas pukjes, es parasti izvairos davinat lilijas, jo daudziem medz but alergija no speciga aromata. Un kallas ari nedavinu, jo ir cilveki, kuriem pret tam ir aizspriedumi, ka tas ir kapu pukjes!
25.07.2011 19:06 |

Reitings 1774
Reģ: 30.01.2009
Vienīgais, tad labi ir, ja to pušķi bez maz vai acu priekšā taisa, jo ļoti bieži ne pirmā svaiguma ziedi tajos pušķos jau sataisīti!

Zaķi, es laikam būtu labs apdāvināmais, man būtu derīgi jebkādi ziedi jebkādās krāsās! :D :D :D

Ā, mans subjektīvais viedoklis un novērojums, lai arī ļoti smuki, bet tie lieli pušķi un groziņpuķes ir grūti savākt tiem vedējiem. Bet jā, kad viņi tā papūlējušies ceremonijā, pēc tam jau ērti svinību vietā izkārtot!

Tāpēc es pati dāvinu gārakus grieztus ziedus un labprātāk arī saņemu vienkārši nepušķī! :D
25.07.2011 19:10 |

10 gadi
Reitings 13809
Man jau bija gan domā par frēzijām, tad laikam palikšu pie tām, ja jau wiki saka, ka labas ir.
Zakji, kāzas Ogrē. Nav jau tālu, bet karstā laikā jau daudz nevajag.
25.07.2011 19:16 |

Reitings 4718
Labdien :-)

Beidzot esmu atgriezusies Rīgā - mājās. Pilni maisi ar dārza labumiem, ēdīsim tagad visu nedēļu dārzeņus visādus. Gurķi tik nenormāli daudz saauguši.

Bikini bash bildes tiešām ir šausmīgas saliktas un pilnīgi piekrītu Pumčika viedoklim. Pilnīga ņirgāšanās par sievietēm.

Visai nedēļai īpašu plānu nav, bet šonedēļ vēl jāaizbrauc līdz Ogrei un vēl uz laukiem. Jāaizved drauga vecmammai burkas, lika nopirkt 1,5l vai 2l. Kāda zin, kur lētākās?

Lai izdevies šis vakars visām (l)
25.07.2011 19:17 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tikko atgriezos mājās no nedēļu ilgas prombūtnes, šoreiz brauciens bija uz tādu pilsētu kura man sapņos pat nerādījās.
Pirmās divas dienas pavadījām ceļā, visu laiku lija, bija auksts, Eiropā ir ļoti slikts laiks, nupat braucot caur Poliju, lija un bija auksts. Mērķa pilsēta atradās Čehijas Rietumos ar nosaukumu "Most", pirmais nepatīkamais bija, tas ka iebraucot 12 naktī pilsētā ļoti stipri lija, bija ļoti auksts un stiprs vējš, cik tumsā sapratām pilsēta atradās kalnos, jo aptuveni stundu pa tiem braucām augšā un lējā, vietām paveroties kolosāliem skatiem, un teju katrā kalna galā kāda pils, pilsēta radīja drūmas sajūtas. Pēc laika apstākļiem pieņēmām lēmumu, ka dzīvosim viesnīcā, pilsētā izbraukājām vairākas viesnīcas, nogurums bija tik spēcīgs, ka šķita vienalga ko, viena bija kalna galā ar astronomisku samaksu par numuru, otrā sagaidīja piedzēries vecis un parādīja numuru ko grūti vārdiem aprakstīt, trešajā darbojās tikai proletārieši, līdz apmetāmies vienīgajā populārākajā, kura bija tāda eksotika, interjers ēka bija takā no padomju laikiem, tik labi saglabājies viss un tīrs, nenobružāts, sajūta ka būtu atmesta laikā pirms 20 gadiem. No rīta arī aptvērām, ka visa šī pilsēta nav mainījusies kopš PSRS sabrukuma, grūti aprakstīt kam šī pilsēta būtu līdzīga, pēc bildēm kā apdzīvota Černobiļa, vietām tukšo padomju ēku apkārtnē caur flīzēm spraucās garas zāles, šķiet ka vienas apkārtnē atradās baseins kas bija pielijis ar lietus ūdeni, sajūtu tādu pamestību. No sacīkšu vietas pavērās milzīgs skursteņu monstrs, spriežot pēc pilsētas vēstures, iespējams ka tur bija ogļu raktuves un ik pa laikam kūpošajos skursteņos kas līdzinājās ātomelektrostacijas monstriem šavās uguns, tātad gāze, iespējams tas ir viens no vienīgajiem pilsētas maizes avotiem.
Tas bija neliels kūltūršoks 1400km attālumā no Latvijas, ar kuru nācās aprast turpmākās 4 dienas.
Laiks arī pārsteidza pirmajās divās dienās termometra stabiņš turējās +15, pašā jūlija vidū, laukā lija un pūta stiprs vējš, sajutu pāragra rudens iestāšanos, cik sapratu no citiem, šeit vienmēr ir bijis slikts laiks.
Man laikam arī pietika 1x apmeklēt šo vietu, lai teiktu ka nākamo reizi negribu, mani absolūti nesaistīja, drīzāk nomāca bēdīgās ēkas, aura, apkārtne, bija jūtama tāda depresīva gaisotne, cilvēki ļoti nelaipni, jebkur, veikalā, viesnīcā, valodas zināšanas aprobežojas ar valsts valodu, grūti komunicēt, jeb komunikācija bija nulle, rakstījām uz lapas ciparus un centāmies runāt visādi, ja kaut ko nesaproti veikala pārdevējs aizsvilstas, ļoti nelaipns.
Pēc šī brauciena sajūta, ka dzīvojam skaistā paradīzes stūrītī, mums ir viss, skaistas ēkas, skaista diena, mēs zinām vairākas valodas, mēs esam izglītoti, mēs attīstāmies, mums ir nākotne, bet tur sajūta, ka laiks ir apstājies pirms 20 gadiem.
Neizcēlos ar daiļrakstīšanu, bet ceru, ka būs interesanti lasīt :)
25.07.2011 19:17 |

Reitings 2840
bijām ar mammu mežā, pa stundi divatā salasījām 4 litrus melleņu. iekritām nenormālā azartā, jo lielas ogas un ļoti daudz :D
25.07.2011 19:46 |

Reitings 853
vai kādai ir interese par mazu, baltu Karen Millen ādas somiņu ļoti labā kārtībā?:)
25.07.2011 19:48 |

Reitings 4718
maz...maz.. mums laukos divas tantes katru dienu pa 50ls pelna nododot mellenes pa 1,90ls/litrā.
Bet tās vietas jau laikam grūti atrast.
25.07.2011 19:50 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Ui,paskatījos tās bildes.Traģiski.Tiešām šķiet,ka ir speciāli publicētas nevis labākās,bet sliktākās un meitenēm neglaimojošākās bildes.
Tad labāk nebūtu vispār likuši,nekā saliek neveiksmīgas fotogrāfijas.Neticu,ka ar meitenēm nebija glītas bildes,bet tikai dibenā ievilktas peldenes,neveiksmīgi sakritusi augšiņa,ne īpaši glīts pagrieziens utt.
25.07.2011 19:57 |

Reitings 2840
Jordana, mēs dēļ sevis lasam. bet te jau ir daudzi, kas pārdod. un tieši tā, ir jāatrod melleņu vietas
25.07.2011 20:01 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Tikko paskatījos tepat arī bildes.Nu,šeit vismaz ir normālas.Citās lapās gan drausmīgas.Vēl viens iemesls kāpēc es neeju-negribu sevi neveiksmīgās fotogrāfijās netā redzēt :D
Mājās viss kas bija jāpadara tagad apdarīts.Būs kaut kas jāpaskatās. :D
25.07.2011 20:04 |

Reitings 8968
cau meitenes!
luuuuudzu, kada atsutiet uz [email protected] katty perry dziesmu "E.T"? paldies!
25.07.2011 20:55 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Sveikas, meitenes )))

Esmu atgriezusies no sava spontānā ceļojuma, esmu esktāzē, pārlaimīga un pilna pozitīvisma )))
Mums ballīte bija visas nedēļas garumā, gulēts bija maz, bet nebija laika gulēt, bija jāpaspēj viss :D

Šī nedēļa vēl atvaļinājums, jāpaspēj arī izbaudīt ))

Esmu vēl tādā vieglā eiforijā, grūti pierast pie ikdienas dzīves Latvijā..

Lai jums jauks pirmās nedēļas dienas vakariņš))))
25.07.2011 21:24 |

Reitings 2840
hell,es tev aizsūtīju :)
25.07.2011 21:57 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Esmu beidzot mājās, visu dienu novazājos, kurpes nopirku (sandales) , visus veikalus izstaigāju, bet sandales nopirku Origo :D
Smukas un manai nestandarta kājai ir kā uzlietas (l)
Ar mammu sanāca sakasīties, sajutos kā maza meitene, kas VIENA nevar uz Rīgu aizbraukt, un viņa nosauca mani pa bagātnieci, ka redz, es sev apavus varot nopirkt un paēst...psc (e) (e) tas nekas, ka pusdienas man izmaksāja un pati neko nepirku..un ,ja arī tā būtu, tad, kas es sev 2 bulciņas nevarētu atļauties?! (e)
25.07.2011 23:10 |

Reitings 4129
* Mademoiselle, mammām reizēm ir labāk, ja viņas zina mazāk. Varēji pateikt, ka kurpes bija tik sasodīti lētas, ka nevarēji nenopirkt. :)
25.07.2011 23:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits