Man tāds varbūt nedaudz jocīgs jautājums. Kā jūs uzklājat tonālo? Vai lietojat kādu krēmu zem tā? Kādu? Un lietojat tos sūklīšus/otiņas vai kā savādāk? :-) :-D Un pie reizes, kāds jūsu mīļākais tonālais? :-) :-P
es šodien pasūtiju ebajā paraudziņu tam Bourjois Healthy Mix Light Bronze, un pēc tam tik izlasiju,kaa tonis Light bronze, nezinu kāpēc biju iedomājusies,ka viņi ir vienā tonī (t)
Es notīru seju, uzklāju vieglu krēmu un ļauju kādas 10-20 min iesūkties, tad klāju tonālo Maxfactor colour adapt ar sūklīti.
Vienreiz mēģināju draudzenes Maxfactor age renew, tonis nude - baigi patika :)
Žēl, ka tas age+ tādu jau baigi nevar zieķēt kamēr jauns. :)
Vispār neatceros, kad būtu pēdējo reiz likusi, pa vasaru, lai sejas āda atpūšās un uzņem sauli, cik nu viņā rādos :D
Tev netīras rokas? :-D Man nepatīk ar sūklīti, jo pirkstu siltums sasilda tonālo krēmu un šķiet, ka sūklītī paliek vairāk tonālā nekā uz sejas. :-D Es vasarā cenšos lietot ļoti maz, nav arī īpaši vajadzības. Vispirms ir sejas krēms, tad korektors, ja ir vajadzība un tad tonālais.
Visvisādi tonālie izmēģināti, palieku uzticīga Loreal True Match. kaut gan Borjouis healthy mix arī nebija slikts..
klāju vienkārši - nomazgāju rokas un ar pirkstiem. tā kaut kā rodas sajūta, ka varu uzklāt teicamāk, nekā ar sūklīti.. labāk ar pašas pirkstiņiem. :D
ar sūklīti, kas pirms tam samitrināts siltā ūdenī (tikai labi jāizžmiedz, lai ūdens tajā vairs nav :-D )
tonālais - avon calming effects - kaut kā tā laikam saucās... sajūsmā neesmu, bet normāls :-)
Es arī klāju ar pirkstiem,bet youtube video meitenes lielākoties izmanto resnas otiņas, izskatās ērti, pirms tam tonālo var uzspiest uz rokas delnas, lai paliek silts,mēs tā darijām modeļskolā,klājām ar pirkstiem :-) Domāju,varbūt kāda mēģinājusi ar otām. :-)
ja nepatiik grima baaze, var likt vnk sejas kreemu par pamatu... pati lietoju taa saucamo suukliiti, otinja man nepatiik, neizliidzinaas taa kaa gribu... :) tonaalos vasaraa vispaar nelietoju gandriiz, ziemaa vairaak un agraak bija dzintara, un tagad lietoju acne color, jo nikjiiga sejas aada un ar shito es vismaz "nesmoku".. :-) vieniigi ka ja apliesi seju ar kko, vins baigi labi tek nost :D
ak tas acne color.... vienreiz nopirku domadama, ka bus baigi labais...bet uz manas super gaisas adas vins pamatigi par tumsu... atdevu mammai :-D
vasaras ari nelietoju tonalo, tikai dazreiz puderi
Man ir loreal true match. No visiem tonālajiem, ko esmu lietojusi, šis man patīk vislabāk. Klājas, manuprāt, ideāli un labi pieskaņojas sejas ādai :)
Tonālo klāju ar pirkstiem un parasti sajaucu ar sejas pieniņu.
Lietoju MAC face and body liquid foundation - vasarai ļoti labs, viegls, bet toni izlīdzina, MAC Select - nedaudz biezākas konsistences. Vēl ir Kanebo un Nivea. Tie vairāk ziemai, vakara/nakts grimmam. Lietoju pamīšus, pēc vajadzības, arī jaucot, lai pielāgotu toni. Uzklāju vai nu ar otu, vai pirkstiem. Ja vajag līdz pat vakaram perfektu izskatu, uzklāju arī bāzi.
Es vienmēr brīnos, kā jūs varat zināt visus skropstu tušu, tonālo krēmu un citu kosmētikas produktu nosaukumus :D
Vienīgais, ko es zinu, ka man ir Loreal tonālais ar sarkanu korķīti un Gosh skropstu tuša melnā tūbiņā, bet visus tos garos nosaukumus atcerēties... uhh :D
Es varu ļoti ilgi pētīt un izvēlēties kosmētiku, īpaši tonālos, jo to tomēr klāj uz visas sejas, tāpēc man svarīgi,lai ir kvalitatīvs. LV nav īpaši praktizēts, bet ārzemēs dod mazus testerus (trauciņos), ko var lietot vairākas dienas un saprast vai der. Tā arī iegaumē, ko lieto un atceries, ko izvēlējies pirkt.
lietoju maybelline newyork super stay 24 h, uzklāju ar pirkstiem. ļoti labi maskē mazas rētiņas utml, bet toņi visai mākslīgi uz sejas izskatās, 100 % nepieskaņojās sejas ādai, bet man patīk, ja kārtīgi izlīdzina tad ir ok.
nelietoju kremus, pa vasaru vispār tonālo nelietoju :)