(ne)pareizā izvēle..

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010

ahh man(21) ir iestājies apjukums dzīvē, attiecībās, sirdī..tātad mana situācija:

..Dzīvoju ar puisi(23) jau 2 gadus kopā..šos 2gadus viņš nekur nav strādājis un pat arī netaisās, jo viņš un viņa māte negrib, lai viņš bojā savu veselību ceļot lāpstu pa 200 -300Ls mēnesī..kā viņš pats saka-ja strādās, tad tikai savā labā, nevis citiem vergos..Es pati strādāju jau no 17gadiem..un dzīvoju patstāvīgi...tad nu tā pagājušajā nedēļā vienā pasākumā iepazinos ar vienu džeku(23)..pēc izskata viņš nav īsti mans tips, bet nu man patīk..viņš mani atrada one.lv, sākām tur sarakstīties..gandrīz katru dienu līdz rītausmai sarakstījāmies..līdz beidzot 5.dien viņš mani uzaicināja ciemos...nu aizgāju, protams, savējam sameloju, ka pie draudzenes iešu pasēdēt...bija tik jauki būt ar viņu kopā-atkal līdz rītausmai runājāmies un tādā garā..nebija ne skūpstu, ne seksa, jo es galu galā esmu aizņemta meitene...šim puisim savos 23 gados ir 3-istabu dzīvoklis(jo viņš domā par nākotni), auto, darbs....uzreiz saku-es nēesmu materiāliste.. :-) nu lūk -sanāk, ka esmu krustcelēs...savam puisim jau es pateicu, ka, ja līdz septembrim viņš neies nekur strādāt, mums būs jāšķiras...man jau tagad sāp sirds par to domājot, bet uzskatu, ka esmu pelnījusi labāku dzīvi..man gribas stabilus ģimenes ienākumus, nevis gaidīt no viņa mātes naudu..īstenībā jau es esmu 99% pārleicināta, ka viņš neies strādāt..un tas sāp vēl vairāk..jūtu, ka jau pamazām attālinos no viņa.../mani kaitina, ka viņa māte viņu uztur, atī viņa manam puisim nopirka auto, maksā par dzīvokli...

24.07.2011 04:39 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Tagad uztur mamma, pēc tam varēsi uzturēt tu :) 200-300Ls mēnesī priekš cilvēka ar vidējo profesionālo izglītību ir pilnīgi normāla alga. Ja grib miljonus, tad arī jābūt attiecīgai izglītībai, uzņēmībai un darboties gribai. Izskatās, ka tavējam nav nekas no tā :) Tavā vietā izvēlētos to otru- priekš kam tev tādu sliņķi vajag? Es vēl saprastu, ka students teiktu- ai, nevaru visu apvienot, strādāšu, kad pabeigšu studijas. Bet ja tāds dīkdienis-nu nezinu :D
24.07.2011 21:23 |

Reitings 268
Reģ: 16.09.2009
Piekrītu Lollipop - viņš ir tāds uz kakla sēdētājs. Sākumā sēdēja savai mātei, pamazām sāks apsēst tevi.
Ir cilvēki, kas saka, ka nevergos un tad uzsāk savu biznesu vai vismaz plānus kaļ. Šis izskatās ka ne šo, ne to. Ir taču cilvēkam kaut kad jāpieaug.
24.07.2011 21:29 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
vins taa ir audzinaats , un ja jau maate saka, ka nevajag straadat, tad kamdelj vinam puuleeties? visa vaina ir audzinaasanaa un to nu izmainiit nevrees neviens cits kaa vins pats, ja gribees
24.07.2011 23:20 |

Reitings 1223
nu viņa tēvs jau viņam saka, lai nepieļauj tās pašas kļūdas ko viņš savulaik pieļāvis..bet viņu tas kkā neuztrauc laikam...šis puisis ir tāds domātāju, ne darītaju tips..biznesa idejas viņam ir pa pilnam, bet tās lielākoties nav diez ko reālas, vai arī smieklīgas.. :-/ es viņu negribu pamest naudas dēļ, kā viena meitene te komentēja..man ir vajadzīga stabilitāte..esmu savādāk audzināta..man, piemēram, brālis strādāja 3darbos, tagad 2 darbos strādā..bet te viens nevar pat 1 darbā strādāt... :-O un nav jau tā, ka nav darbs..viņa tēvam ir sakari dažādās firmās un viņam jau sen tiek piedāvāti dažādi darbi, bet neies jau vergot kāda cita labā...žēl...
25.07.2011 00:47 |

Reitings 1223
Vizara mēs neiepazināmies internetā, bet gan pasākumā..internetā mēs sarakstījāmies vienkārši...un es jau 100% nesaku, ka es pie viņa uzreiz skriešu :-) un nejūsmoju arī..
25.07.2011 00:50 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
man ir līdzīga problēma, tik mainīgie citi. nezinu, ko darīt, sāk apnikt. it kā saprotu, ka cilvēks negrib strādāt darbu ne savā nozarē un par mazu naudu, taču apnicis knapināties un atteikties no visām dzīves iespējām, jo es viena nevaru visu izmaksāt... mīlestība ir, tāpēc nešķiros, tomēr man nauda nav galvenais, bet ir aizvainojums par to, ka cilvēks gatavs riskēt ar attiecībām tāda lepnuma dēļ.
27.07.2011 03:34 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Nu tagad tu sac tikai domat par to, bet iespejams, pec paris menesha vai gada tev shitas viss bus lidz kaklam :D
varbut jaunais puisis ir iespeja tikt pie kaa labaka (ja vinjs tiesham velas nopietnas attiecibas, gimeni) nevis tikai izklaidi ?
27.07.2011 03:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)