Palīgā .. ko man iesākt?

Reitings 47
Reģ: 12.07.2011

Man bija labākais draugs,kurs mani mīlēja,bet man viņš bija pie vienas vietas.. pagāja laiks,mēs sastrīdējāmies un .. Es viņu centos aizmirst,bet .. pamanīju,ka viņam ir uzradusies meitene,kādu laiku man bija vienalga,bet tad viņš man sāka pietrūkt,jo viņš tiešām ir labākais kas ar mani noticis,nolēmu izrunāties ar viņam diezgan labu draugu un viņš man pateica to,ka viņš ar to meiteni ir kopā tādēļ,lai man skaustu vai kkā tā.. tā nu nolēmu izrunāties ar viņu ... un mēs sagājām kopā,bet ... viņš it kā ar to meiteni skaitās vēl kopā un tagad esmu pa vidu un viņa viņam visu laiku zvanās,sūta sms un tā... mēģina viņu samedīt rokā caur citiem draugiem,bet nesanāk.... kā lai šādā situācijā rīkojos ES????????????????

Viņš mīl mani,pat godīgi sakot - Dievina un grib tikai mani ... ko man iesākt???

Man ir žēl tās meitenes!!! :((

21.07.2011 21:27 |

10 gadi
Reitings 1554
Reģ: 29.01.2009
Ja viņš tai otrai meitenei nevar pateikt, ka vairs negrib nekādas saistības ar viņu, tas nozīmē, ka viņš nav pārliecināts par savām jūtām ne pret Tevi, ne viņu! :-/ Zinu no pērsonīgās pieredzes, biju kopā ar draugu 3 gadus!!! Sanāca iepazīt jaunu cilvēku, kurš ienāca manā dzīvē. 1/2 gadu čakarēju abus, jo nevarēju saņemties un kādu pasūtīt... Likās ka esošo draugu mīlu nenormāli, bet arī jauni sastaptais deva jūtas! Beigās saņēmos un 3 gadus ilgušai mīlestībai pateicu ardievas, un paliku kopā ar jauno draugu - neko nenožēloju! Ceru, ka Tev nebūs tāpāt un pusis neizdarīs tādu pašu gājienu! Jo arī es teicu savam ilgajām attiecībām, ka viss būs kārtība, ka es mīlu viņu vēljoprojām, tikai negribu jauno draugu sāpināt! Tas bija gļēvi no manas puses, bet kam negadās! :-P Ta kā neņem pie sirds - ieteiktu atstāt neitrālu iespaidu ar vārdiem - nu ja tu esi kopā ar viņu, tad esi... Ja viņš Tevi mīlēs, tad atgriezīsies, ja ne... Ir ļoti daudz citu vīriešu uz pasaules! ;-)
22.07.2011 12:05 |

Reitings 27
Reģ: 24.04.2011
mīl? dievina? kāpēc tad vel joprojām tā otra? lai tak viņš viņai pasaka, ka mīl un dievina tevi! :oo ;)
22.07.2011 19:51 |

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011
Piemēram, kad mēs pašķīrāmies pēc pusotra gada kopā būšanas un viņam uzradās potenciāla, bet jau sen zināma meitene, ar kuru tur kaut ko bīdīja, tajā brīdī, kad nolēmām mēģināt vēlreiz, viņš mirkli nedomādams teica, uzgaidi 5min un tad sarunāsim visu tālāk, pēc laika es uzzināju, ka tajās 5min viņš bez emocijām aizgāja pie tās meitenes dzīvokļa un vnk pateica sorry, ka pusotrs gad ar mani nozīmē daudz vairāk par 3 nedēļu paakstīšanos!

Protams, žēl, ka meitene tika izmantota kā plāksteris, bet viņu brīdināja vairākas draudzenes, bet viņa neklausījās, bet nu tas viss ir pagātne un sen jau aizmirsts!

Ir vērts apdomāt, ja Tevi mīl, vai tiešam ir TIK grūti kaut kādai tukšai vietai pateikt NĒ! Ja, protams, tā ir tukša vieta!
22.07.2011 20:00 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
man patīk cosmo.lv,kad nav kādu laiku būts,ieejot atkal ir tik jautri. šeit apkopojas labākie joki ar lielu kaudzi sarkasma un ironijas,ideāli :-D :-D
22.07.2011 20:32 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
īstenībā-pareizi. atcerējos,ka man bija līdzīgi kā iipashaaa. arī ar draugu bijām izšķīrušiespēc 2 gadu kopā būšanas. pa tiem diviem mēnešiem viņam bija citas attiecības,bet līdzko mēs visu izrunājām un viņš saprata,ka grib būt atpakaļ kopā un visu mainīt,tā jau nākamajā dienā caur sms (zinu,nežēlīgi) pateica tai meitenei - "piedod,bet mums laikam nesanāks." man pašai to saraksti pēc tam parādīja. secinājums autorei-ja cilvēks tevi tiešām mīlētu un dievinātu (kā tu izsakies),tad jau sen visu būtu salicis pa plauktiņiem,lai visiem viss būtu skaidrs...
22.07.2011 20:46 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
es domaju ka vins izmanto Tavu naivumu.
un ja nu vinai vins saka to pasu??
23.07.2011 02:42 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Lasu, lasu te tās tēmas un arvien vairāk saprotu - no way, negribu vairs vēl vienas attiecības. ;-) Jā, nav jau tā dzīve tik rozā bez viņām, bet atceroties arī savas pinkšķēšanas kādreiz..jēziņ. (t)
23.07.2011 03:43 |

Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
Ja autores vārds ir tiešām Laine, tad oficiāli sev "iesēdinu" viedokli, ka visas Laines ir jocīgas, naivas un nu... padumjas... :-D Tā nosmējos, paldies :-D
Un par to siāmas dvīņiem komentārs bija tieši laikā :-D
23.07.2011 21:58 |

Reitings 1
Reģ: 31.07.2011
Uzskatu,ka tev to nevajadzētu iesākt,pēc tenkām esot baigā Inde. (e)
31.07.2011 20:10 |

Reitings 2
Reģ: 04.08.2011
oi, meitenīt, par augstu Tu sēdi savās domās, dievinot viņš tevi! :D un nomainot niku, mīļā, nemainīsi to, kāda tu patiesībā esi. Viss nāks atpakaļ gan tev, gan viņam, citu attiecībās līst nevajag, ja Tev neprasa! Bet labi vien ir, abi Jūs esat vienādi, savāc viņu, pēc tam viņš ar Tevi izdarīs to pašu, ko ar otru meiteni. Un es zinu vairāk kā tu vari iedomāties...
04.08.2011 15:46 |

Reitings 2
Reģ: 04.08.2011
un tas, ka tu uzrakstīji, ka tev ir žēl tās meitenes - bija stulbi, izskatās, ka tu tikai sevi mierini, lai neizskatītos pēc pēdējās ****, kas var tā čakarēt citai dzīvi!!!
04.08.2011 15:47 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Wow, šitā ir labākā diskusija ever :-D Man patīk šitās meitenes,kuras pašas prasa padomu, bet, kad meitenes saka TAISNĪBU, tad spurojās pretim, teikdamas, ka mēs te kaut kādas nelabās odzes un duras! :-D :-D :-D
Dievinot viņš tevi :-D Nu, pasarg Dievs, nu kur var tik naiva būt??? :-O
man mīļākais teikums bija,ka viņš tāds nav :-D :-D :-D :-D :-D
04.08.2011 17:08 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Normāls izsmiekls džekam esi!! atver acis!! :-D :-D
04.08.2011 17:20 |

Reitings 60
Reģ: 25.07.2011
Salaid ar to otru skuķi! ;)

Pēc tam izdari tā, lai tas džeks par to uzzina!!! :D Vēlāk pasūti abus.

P.S. Ideja nav oriģināla. Līdzīgu variantu vienreiz redzēju šovā "Logi".
04.08.2011 19:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits