Tad nu tā ir sanācis, ka esmu uzaudzējusi kājām diezgan lielus muskuļus, un viņas izskatās nevis slaidas, bet vairāk kantainas, vai varat ieteikt, kā tos muskuļus varētu dabūt mazākus, un vai tas vispār ir iespējams?
Cik ilgi "audzēji"? Ak, kā es vēlētos muskuļotākas kājas, ne manus neglītos un līkos sērkociņus, bet pagaidām pārāk slinka un neticīga, ka izdosies to labot
man arii tas pats, tikai tagad, paldies Dievam, vairs nav tik izteikti :D man masieris vienu dienu pateica, ka man muskulji vienmeer ir tonusaa un pie jebkuras slodzes saspringst un ir kaa akmens, teica, ka man maksimaali mazaaku slodzi vajag uz kajam, pie tam, labakais sporta veids esot baseina apemekleeshana.
Ljika tev masiere masēja tos muskuļus? Un kā ar to beseinu vienkārši jāpeld, vai jāpilda speciāli vingrinājumi? Esmu dzirdējusi ka, muskuļus var izskriet, nu skrienot viņi var palikt mazāki, bet man tas liekas šaubīgi.
par skrieshanu man masieris teica, ka tieshi otraadi. taapeec arii ieteica, ka jaapeld, jo peldot tiek nodarbinaati visi kjermenja muskulji, nevis lielaakais uzsvars uz kajam. nez, par tiem vingrinaajumiem man vinsh neko neteica.