runājot par naktsmieru/nemieru-> zibens un pērkons mani netraucēja, bet nu redzēju tādu murgu, ka pilnīgi pretīgi paliek atceroties. sākumā ar draudzeni pirkām man maku, tad sarunājām ar pārdevēju, ka viņs vienu pataupīs un ka drīz būšot pievedums ar makiem, lai es pagaidu. gājām uz māju un attapos slimnīcā, kur itkā tikko biju piedzemdējusi, mēģināju nosēdēt uz tāda jocīga krēsla, bet visu laiku slīdēju nost, salamājos ar māsiņām, jo viņas man nevarēja atnest citu, pienāca mans draugs un jautāja kur bērniņš, viņam teica, ka mazgājot un viņs aizgāja. turpināju cīnīties par ērtāku krēslu, man atnesa trīs kopā saskrūvētus koka krēslus, nolika gaitenī un teica, lai sēžu, biju laimīga, ka beidzot varu normāli apsēsties un tad man atnesa lielu brūnu katlu un nolika blakus. sēdēju, līdz vienā brīdī interese ņēma virsroku un es pacēlu katla vāku un tur iekšā bija pilnīgi nesaprotam, beigts radījums, es māsiņai jautāju, kas tas viņa man atbildēja, ka mans bērns, bet viņš nomira no infekcijas. skrēju pa slimnīcu meklējot draugu un raudot, bet kkādā smadzeņu daļā sapratu, ka sapņoju un centos sevi mierināt, ka tūlīt jau zvanīs modinātājs! tāds riebīgs sapnis! :'-( :'-( :'-(