Sveiki! Man ir situācija tāda izveidojusies,nezinu,ko man īsti darīt... Tādēļ palūgšu jūsu domas.
Tātad,man bija puisis,mans pirmais draugs, ar ko kopā bijām 4 gadus, ir mums arii meitina. Miileeju so puisi loti,nu labi, var jau buut,ka ir veel k-kaadas juutas mazliet.Kopaa vairs neesam... Vins aizbrauca uz aarzemeem un atrada citu. Tad muusu meitinai bija gads,nu jau 4 gadus esam skiirusies un meitai jau 5. Vins dziivo ar savu draudzeni veel aizvien,beernu nav viniem. Es sobriid arii esmu vienaa valstii ar vinu, esmu arii izveidojusi gimeni,ir deels un lauliiba ar citu viirieti.
It kaa viss ir labi,miilu arii savu viiru. Tacu lieta taada,ka peedeejaa laikaa, aptuveni, peedeejo pus gadu, es KATRU NAKTI sapnoju,redzu sapnus par savu bijuso. Parasti mees satiekamies,runaajaam,meeginam atrisinaat sen aizsaaktus striidus, utt tajos sapnos. Un taa katru nakti. Vai man buutu vajadziigs psihiatrs vai kas? Sie sapni man atkal liek atmosties juutaam un es ilgojos, gribu vinu satikt... Reaalajaa dziivee tikusies neesam nu jau 2 gadus,meitu vins nesatiek, tikai sazvanaas. Es gribu satikt un pateikt,ka veel aizvien miilu vinu,kaut gan vina attieciibas izjaukt netaisos,gribu tikai,lai vins to zina.Protams,gribeetu atkal buut kopaa. Es nezinu,kas man ir uznaacis.Pie psihiatra iet arii nevaru,jo tad man naaksies izstaastiit viiram,kas par lietu.To es negribu.
Es arii negribu sapnot muuziigi par bijuso,ilgoties,utt.Virs man ir loti labs... Es nezinu,kas ir uznaacis man, visus sos gadus viss bija normaali. Ko man dariit,juusupraat?