vai piedot...

Reitings 5
Reģ: 16.07.2011

dzivoju ar savi virieti vairakus gadus,es vinu milu un vienmer milesu pec vienmer mums ir bijusas (varbut tik man)ka mes vienmer paliksim kopa ,viss bums bija kopejs,pec ilgi nodzivotiem gadiem man iepatikas jauns virietis vins mani abura,ar savu milumu un visu parejo jo mans virietis man to nedeva ,un es aizgaju no sava ex.man ex mani gribeja atgriezt un sakt visu no sakuma,un saka atklaties daudzas nepatikams lietas,kas musu kopdzive ir bijusas,vins mani karapis vairakas reizes ar manu labako draudzeni daudzus gadus atpakal pat ir apsveris domu ka aizies no manis ,un kad neka ta pa istam nav jutis ka mani mil ,vai tiesam vins dzivoja ar mani kopa tik ta tapec ka gaidija ,ka satiks savu isto???vins man pats visu ir izstastijis ,grib visu sakt no jauna ,grib lai klustu par vina sievu zinu ka vinu milu nepratigi,un ka aizgaju dzive katram ir,kas tads ka dzive vinu parbauda bet zinu ka milu ex.ka lai esmu drosa ka vins mani nekraps turpmak ,ka zinat ka vins tiesam ir sapratis ka bez manis vairs nevar,vai si mana aiziesana,ir ka saka viss nak atpakal ,un tagad vinam bija jaizjut ka butu ja butu pametis mani??

19.07.2011 18:43 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Es mīlu savu ex, esmīlu savu ex, es ļõti mīlu savu Ex, bet es ļoti mīlu viņu...

Nu ko Te vel var peibilst, nesaprotu, loģiski ka izvēlēsies viņu, lai ko mēs neieteiktu.
19.07.2011 21:23 |

Reitings 1023
Reģ: 25.08.2010
:-D
20.07.2011 00:42 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
ja viņš ir ex,tad tas laikam kaut ko nozīmē..neiesaku kāpt uz vecajiem grābekļiem 8-)
20.07.2011 00:46 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Cerams,ka labākā draudzene vairs nav šajā statusā. (t)
Iesaku aizmirst viņu un otrreiz neielaisties nekādās attiecībās.
20.07.2011 01:05 |

Reitings 17
Reģ: 24.06.2011
Iesaku beegt no vinja cik atri vari. Attiecibas nevar pastavet bez cienjas,un vinjam nav pret tevi pat 0,00001% cienjas.Krapa tevi ar tavu draudzeni( ka tu doma- cik ljoti vinsh domaja par tevi taja bridi?vai ta ir cienja, milestiba?) vai tas cilveks ir pelnijis tavu milestibu?
kadelj vinjsh ludza tev nakt atpakalj?Jo tu aizgaji pie cita, kas iesita pamatigu robu vinja pashapzinjaa. Tas es milu tevi un velos lai esi mana sieva ir speleshanas ar vardiem, lai tu atgriestos. Esi gudra un izvelies celju kas ir labaaks tev.izveelies viirieti, kas tevi ciena. Jo bez cienjas nav miilestiibas.

Ja tev bija sajuuta ka tavs ex dzivoja ar tevi tikai ka ar pagaidu variantu.Tad klausi savai intuicijai un rikojies.
Es novelu lai tev pietiktu drosmes un apnemibas uzsakt jaunas attiecibas, ar isto virieti. Pasha pamata man skjiet ka tavs ex tevi neverte augstu ka personibu, sievieti, ja speja ta rikoties un tas norada uz to kads vins ir cilveks.Mums biezi var sanakt nesaprasanaas attieciibaas vai rutiinas, bet lai spertu taadu soli, un kraaptu cilveeku, kursh tev ir blakus katru dienu, kurs tev uzticaas...vai tu tiesaam veelies kaut ko vel kopigu ar vinju??
20.07.2011 05:05 |

Reitings 104
Reģ: 16.11.2010
Normāls cilvēks nevilks vairs virsū vakardienas netīrās zeķes arī šodien.
Es domāju, ka vīņš tev to saka tikai tāpēc, ka ir pie tevis pieradis un pašlaik nevar iedomāties savu dzīvi bez tevis blakām, bet tādām attiecībām, kādas JUMS ir bijušas abiem-vienkārši nav nākotnes. Tāpat viss ir sabojāts, tu zini, ka viņš tevi ir krāpis un visu laiku dzīvosi aizdomās, kas, pat, ja būtu jauns sākums-visu bendētu, jo Tu būtu pastāvīgā stresā.
Vīrietis var nokrāpt vienreiz ar vienu cilvēku, lai pārliecinātos par savām izjūtām, tas ir tikai loģiski, sievietes arī tā dara-bet normāli tas īsti nav.
Ja viņš to ir darījis vairākas reizes, tas jau ir ar apziņu.
Beidz tērēt laiku uz tādiem cilvēkiem kā tavs "vīrietis"
20.07.2011 15:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits