dzivoju ar savi virieti vairakus gadus,es vinu milu un vienmer milesu pec vienmer mums ir bijusas (varbut tik man)ka mes vienmer paliksim kopa ,viss bums bija kopejs,pec ilgi nodzivotiem gadiem man iepatikas jauns virietis vins mani abura,ar savu milumu un visu parejo jo mans virietis man to nedeva ,un es aizgaju no sava ex.man ex mani gribeja atgriezt un sakt visu no sakuma,un saka atklaties daudzas nepatikams lietas,kas musu kopdzive ir bijusas,vins mani karapis vairakas reizes ar manu labako draudzeni daudzus gadus atpakal pat ir apsveris domu ka aizies no manis ,un kad neka ta pa istam nav jutis ka mani mil ,vai tiesam vins dzivoja ar mani kopa tik ta tapec ka gaidija ,ka satiks savu isto???vins man pats visu ir izstastijis ,grib visu sakt no jauna ,grib lai klustu par vina sievu zinu ka vinu milu nepratigi,un ka aizgaju dzive katram ir,kas tads ka dzive vinu parbauda bet zinu ka milu ex.ka lai esmu drosa ka vins mani nekraps turpmak ,ka zinat ka vins tiesam ir sapratis ka bez manis vairs nevar,vai si mana aiziesana,ir ka saka viss nak atpakal ,un tagad vinam bija jaizjut ka butu ja butu pametis mani??