minnika - ja godīgi,es pat nez-lai gan viņš man ir devis DAUDZ iemeslus,lai neuzticētos un skandalētos-tur laikam bija dažādu faktu kopums. viss sākās ar to,ka izšķīros no viņa (cerams,pirmo un pēdējo reizi). pa to laiku es izbaudīju vīriešu uzmanību uz pilnu klapi+viņam bija attiecības,... bet,kad no lielas daļas viņa draugu uzzināju,ka es esmu biju foršāka draudzene viņam,tas man pacēla pašvērtējumu. kā arī tas,ka viņš no tās meitenes izšķīrās,lai atnāktu atpakaļ pie manis-vnk nespēja mani aizmirst-laikam jau tomēr kko nozīmēju... :-P tad nu,kad man uznāk melnie,pati pie sevis secinu-ja jau tas cilvēciņš pēc visādiem skandāliem ir vēl joprojām kopā ar mani un pat pametis citu,lai atgrieztos,tātad esmu viņam svarīga.. (l) pie kam-cenšos dzīvot pēc principa-gājēju nenoturēsi! un,par cik zināju,ka viņš iemīlējās manā smaidā,tad cenšos būt daudz pozitīvāka un smaidīgāka-tāda,kādu viņš mani iepazina... dažreiz sanāk sevi nedaudz piespiest,bet pēc tam jau tas viss ir dabiski-tikai pirmajā mirklī uznāk kāda dusmiņa-tagad ātri pāriet. vēl vakar dzirdēju no savējā,ka esmu baigi mainījusies-kļuvusi mīļāka,jaukāka un saprotošāka... tātad-tas atmaksājas-un strīdu ir daudz mazāk! esi pret viņu tāda,kādu tu no viņa vēlies sagaidīt attieksmi... ;-) nav ko lieki sev smadzenes putrot-ja nebūs lemts,tad nebūs... ;-)