Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Neliela aptauja par apģērbu auduma kvalitāti

Reitings 502
Reģ: 06.04.2011

Labvakar, meitenes!

Neliela aptauja Jums.

Kā jau zināt un tās, kuras iegādājušās kleitiņas, blūzītes, svārciņus no mana apģērbu salona, tad esat redzējušas manu apģērbu kvalitāti.

Tomēr arī zinu sievietes, kurām apģērbu audumu kvalitāte nav svarīga.

Ja Jums būtu iespēja iegādāties to pašu apģērbu no ļoti kvalitatīva materiāla par aptuveni 4-7ls dārgāk nekā no ne tik kvalitatīva materiāla, ko jūs izvēlētos?

Respektīvi, kleitiņa no augstas kvalitātes materiāla maksā 30ls, bet ne tik laba materiāla 24ls, kuru Jūs izvēlētos?(šūšanas kvalitāte abos gadījumos ir perfekti nostrādāta).

18.07.2011 22:14 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Principā, ja tiek runāts par kleitu, tad noteikti dārgāko, bet kvalitatīvāka auduma.
Reizēm sanāk iegrābties ar ne tik labas kvalitātes drēbēm nevis skopuma, bet gan tā iemesla dēļ, ka ieraugu un nu tā patīk, tā patīk, ka nevaru atstāt veikalā. Kaut gan tieši audumam kā tādam pieveršu uzmanību tikai tik daudz, ka skaots, lai nebūtu tā, ka viss ķeras klāt, nepūkojas un nav šausmīgi burzīgs. Pārējo vairāk tieši par šūšanas kvalitāti skatos.
18.07.2011 22:19 |

Reitings 502
Reģ: 06.04.2011
Es arī esmu par labu kvalitāti, bet tomēr vēlos uzzināt citu meiteņu viedokļus, šūt no nekvalitatīvāka materiāla negrasos(ja vien tas nav specpasūtījums, kur vēlas lētāku tērpu).
18.07.2011 22:23 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Skatoties, cik ļoti atšķirīgs ir tas materiāls. Ja abi audumi ir daudzmaz normāli, tad ņemtu lēto, bet, ja lētākais būtu galīgākais sū, tad es vispār nepirktu tādu par 24 latiem, bet sameklētu Terranovā par piečuku uz akciju.
18.07.2011 22:25 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Lētāko,jo man tie 6Ls šobrīd tomēr daudz ko maina.Tas nav tas pats,kas 50 santīmi vai 1Ls,kas neko daudz manā makā nemainītu.Ēst tomēr arī gribētos,nevis sēdēt ar tukšu vēderu kruta auduma kleitā.Protams,ja lētais materiāls būtu tiešām,tiešām atbaidošs,tad,visticamāk,neņemtu nevienu,bet meklētu trešo variantu.
Tomēr,ja normāls un labi sašūts,tad domāju tā lētā kleita man tāpat labi kalpos.Tīri tā,skatos,ka man skapī ir pāris lētās drēbes,kurās varbūt gluži par materiāla kvalitāti ģībonī nekritīs,bet kalpo jau gadiem un izskatās arī labi.
18.07.2011 22:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits