Man tevis ir ļoti žēl :'-(
Lai cik skumji tas neizklausītos, man diemžēl jāpiekrīt pārējām meitenēm, sakot, ka viņam visticamāk ir cita, jo ja grib, vienmēr var visus pierādījumus noslēpt. Ja vaina būtu tevī, tad nebūtu pirms dažām dienām apspriedis kopīgo nākotni.
Bet ja reiz viņš nolēmis iet prom, lai iet, jo jebkas, ko tu darītu, viņu nenoturēs- tu tikai pazemosies un viņa acīs tava vērtība pavisam nokritīs. Iesaku, palaist viņu ar pašcieņu- pēc principa- gribi, ej, es no tā nenomiršu - un aizmirsti viņu. Trešo reizi tiešām tādu nav vērts ņem atpakaļ- vienreiz var piedot, bet ja arī otrā reizē viņš visu salaiž dēlī, tad nav vērts. Par to vecumu- nu īstenībā ļoti daudzi atrod savas otrās pusītes arī īsi pirms trīsdesmit un pat pēc 30 gadu sliekšņa. Tev tikai tagad šajā mirklī, kad iespējams tev nav pielūdzēju, liekas, ka- ai, kam nu mani vajadzēs. Bet tā nav. Tiklīdz būsi brīva un sāksi tā uzvesties- tusēties apkārt, tikties ar draugiem, utml., tā arī pielūdzēji uzradīsies. Tik nevajag pinkšķēt spilvenos vai visiem čīkstēt, cik ļoti pārdzīvo. Ļauj jaunam puisim ienākt tavā dzīvē!