mani izdzenāja pa Maskavas ielas rajonu + vēl visu prezidenta pils rajonu.. biju dusmīga par to, ka man bija bijušas tik daudz braukšanas kā reti kuram, beeeeet.. tur nebiju ne reizi braukusi, visu, protams, izdarīju, bet likās, ka apjukšu baigi.. bija 1 vidēja kļūda-iebraucu krustojumā kreiso pagriezienu taisīt un tā jau uz dzeltenā vajadzēja pabeigt manevru, bet kas notiek? man noslāpst ne tikai 1x, bet arī 2x.. tā nu paliku krustojuma vidū.. man tajā brīdī likās, ka neesmu nolikusi. bet no uztraukuma laikam pa traku laidu vaļā to sajūgu :-/ un vēl man bija 2 mazās kļūdas. vienā-izslēdzās pagrieziens.. otrā-ar otro netīšām sagāzēju līdz 50km/h :D es arī ņēmu izmēģinājumu, un ĻOTI labi, ka tā! jo vispār es nedraudzējos ar sajūgu, pārāk labi viņu nejūtu, man iepriekš vajadzēja zināt ko,kā,kāpēc. piemēram, liekot eksāmenu man gadījās TĀDS kretīns, kurš man bļaujot virsū atbildēja,kad kaut ko jautāju,kur var krēslu nolaist utml. jautājumus. ja nebūtu bijis izmēģinājums, es sāktu krist panikā, ka uz mani bļauj. tas vairāk psiholoģiski. figūrās arī sāka braukt man virsū un pa ceļam arī kaut ko man bubināja virsū. nevienam neiesaku piedzīvot tādu pārdzīvojumu kā man tas bija. diezgan pazemojoši. vispār diezgan haotiski izstāstīju, bet man tās ir nepatīkamas atmiņas,tāpēc tā..
bet lai vai kā.. esmu šoferis, un tas ir super ;-)