Es ar nesaprotu kāpēc pieminējāt studiju maksu, lūdzu salīdziniet cenas, lai varētu teikt, ka Turība ir dārga. Kad gāju studēt, es izpētīju cenas un LU toreiz bija pat dārgāks kā Turība, kā ir tagad nezinu.
Pati mācos Uzņēmējos, protams jebkuru programmu apgūstot tā negarantē darbu. Man ļoti patīk studijas Turībā, varu teikt labas atsauksmes par pasniedzējiem, ir protams izņēmumi, kā jebkur, bet galvenais ja tev/ kursam ir pretenzijas pret kādu pasniedzēju, mācību stilu un ja spēsi argumentēt kāpēc, tevi noteikti uzklausīs. Tā kā skola sevi pozicionē kā modernu augstskolu, tad vajadzētu vēl vairāk piedomāt pie tā. Bet kā teicu, man ļoti patīk studijas, man ir brīnišķīgs kurss, viss ko esmu mācījusies ir bijis interesanti. Tā, kā es apmeklēju 99% lekciju, tad man nav mācības sagādājušas grūtības, tiem, kas neapmeklē tiem ir problēmas un tie iespējams arī saka, ka neko nav iemācījušies.
Es personīgi nezinu kurā augstskolā ir tā, ka augstskola apmaksā dažādus pasākumus, ieslido sesijā, iepeldi sesijā, Ziemassvētku, Valentīndienas balle, un kur ir labas izremontētas kojas, skaistas, mājīgas izremontētas auditorijas, laba bibliotēka.