Pamatskolas laiku ATMIŅU KLADE.

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011

1. Ja Tu 100% zinātu, ka Tev šajā dzīvē ir atlikušas 24h, ko Tu izdarītu?

2. Vai biezpiens ar alu iet kopā?

3. Kura, tavuprāt, ir vissirsnīgākā radība uz Zemes?

4. Kad Tu pirmo reizi pagaršoji ko alkoholisku un kā tas izvērtās?

5. Kas, tavuprāt, notika ar Mazo Princi grāmatas noslēgumā?

6. No kā Tu visvairāk baidies un ko Tu esi darījis, lai tās pārvarētu?

7. Kurš multenes tēls Tu gribētu būt un kāpēc?

8. Ko Tu ieteiktu pārējiem izdarīt šajā vasarā?

15.07.2011 00:08 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
1.Pateiktu sev tuvajiem cilvēkiem visu, ko nav līdz šim sanācis pateikt. Un aiziet vēl pēdējo reizi kārtīgi noballēties. :-D
2.Nē.
3.Māte, kas no sirds mīl savus bērnus.
4.Laikam 8 gadu vecumā alu. :-D Vnk bija jautri man pēc tam. :-D
5.Tik sen atpakaļ esmu to grāmatu lasījusi, ka vairs vispār neatceros, par ko tur bija. :-|
6.Agrāk ļooti baidījos no negaisa. Un sanāca piespiedu kārtā būt ārā tādā laikā, un pēc tam, kad bija pārgājis šoks no tā visa, vairs nebaidos. Varētu pat teikt, ka tgd man patīk negaiss. :-D
7.Nekas šobrīd nenāk prātā.
8.Izdarīt ko tādu, ko vnm esat vēlējušās izdarīt, bet nav pietikusi drosme vai laiks. :-)
15.07.2011 15:48 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
1) laikam raudaau :D tieshaam nezinu
2) alinjsh ar visu iet kopaa
3) katraa zinjaa ne cilveeki
4) biju maza jaanjos alinju no mammas glaazes. bet ja runaa par balliiteem, tad 13 gadu vecumaa lielo sidrinju izdzeeru un bija ljoti jociiga sajuuta
5) atgriezaas uz taas savas planeetas pie stulbaas pukjes
6) no cilveekiem uz ielas - visaadiem vechiem, liekas, ka grib mani apzagt, piekaut vai izvarot. peedeejos gados esmu iemaaciijusies savaldiit taas bailes vienkaarshi censhoties tik ljoti nebaidiities
7) nevaru iedomaaties
8) izbaudiit
15.07.2011 17:52 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
1. notērētu visu naudu izmēģinot lietas, kuras līdz šim nebūtu pamēģinātas, noteikti aizietu uz kādu superīgu ballīti, satiktu visus savus mīļos draugus, pavadītu ar tiem kādu laiciņu, katru samīļotu, to pašu ar visiem citiem dārgajiem cilvēkiem, ja būtu, kam, tad atzītos mīlestībā, haha ;d
2. noteikti nē :)
3. mazi kaķēni un kucēni awww
4. pirmo reizi tas varētu būt kādos 10 gados, un tas bija alus, nekas traks neizvērtās, jo man alus nemaz negaršoja un iedzerot es to izspļāvu nesapratnē, kā to var dzert vispār :D
5. neatceros, esmu lasījusi, bet aizmirsies tas stāsts.
6. baidos no zirnekļiem, nežēlīgi. vienreiz maziņa gāju līdzi māsai uz pagrabu, cerībā, ka pārvarēšu bailes, bet tas nāca tikai par sliktu, jo tagad jau tā ir diezgan liela fobija :|
7. homērs simpsons, patīk šī tēla attieksme uz dzīvi un tā uztvere :)
8. izdarīt lietas, kuras nekad neesiet darījuši, izbaudīt ikvienu vasaras dienu nepavadot to mājās un noteikti - pasmaidīt un papriecāties par mazām lietiņām :)
15.07.2011 18:54 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
1. notērētu visu naudu izmēģinot lietas, kuras līdz šim nebūtu pamēģinātas, noteikti aizietu uz kādu superīgu ballīti, satiktu visus savus mīļos draugus, pavadītu ar tiem kādu laiciņu, katru samīļotu, to pašu ar visiem citiem dārgajiem cilvēkiem, ja būtu, kam, tad atzītos mīlestībā, haha ;d
2. noteikti nē :)
3. mazi kaķēni un kucēni awww
4. pirmo reizi tas varētu būt kādos 10 gados, un tas bija alus, nekas traks neizvērtās, jo man alus nemaz negaršoja un iedzerot es to izspļāvu nesapratnē, kā to var dzert vispār :D
5. neatceros, esmu lasījusi, bet aizmirsies tas stāsts.
6. baidos no zirnekļiem, nežēlīgi. vienreiz maziņa gāju līdzi māsai uz pagrabu, cerībā, ka pārvarēšu bailes, bet tas nāca tikai par sliktu, jo tagad jau tā ir diezgan liela fobija :|
7. homērs simpsons, patīk šī tēla attieksme uz dzīvi un tā uztvere :)
8. izdarīt lietas, kuras nekad neesiet darījuši, izbaudīt ikvienu vasaras dienu nepavadot to mājās un noteikti - pasmaidīt un papriecāties par mazām lietiņām :)
15.07.2011 18:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)