)))
1. Tik tiešām tagad varu sadomāt cik gan daudz es izdarītu, un ko kam teiktu, bet es zinu, ja tiešām tā notiktu - es nevienam nezvanītu, netiktos un nestāstītu, ka redziet es tgd mirstu, raudam un sērojam visi kopā. Es noteikti aizbrauktu pie jūras, sēdētu uz soliņa, pīpētu savu ikdienas cigareti, klausītos austiņās savās mīļās dziesmas, kas sakrājušās gadu laikā, katra ar savu storiju)) un 100% raudātu! ne tikai par to, ka viss beidzies, bet par to cik laimīga un priecīga esmu bijusi, noteikti atcerētos visu jaukos mirkļus savā dzīvē )) nu tā)))
2. Nē, ēdu tikai biezpienu. Alu nedzeru)))
3. mazi bērni, tādi, kas vēl nemāk runāt un staigāt. Vissirsnīgākais ir viņu dabīgais smaids un smiekli |-)
4. Iepsējams, ka pašu pirmo reizi neatceros, bet pirmā trakākā reize bija 13 gados, iedzēru šotiņu šņabja, un viss biju autā. Toreizējais draugs aizveda pie sevis uz mājām un tur mēģinātu "attiet" lai varētu iet mājās, jo bija taču komendantstunda..))
5. Godīgi- neesmu lasījusi.
6. Nav tādas lietas no kā es visvairāk baidos. Ir daudz- ūdens(kā peldvieta), kukaiņi, vientulība, garlaicība, vecumdienas..
7. tā uzreiz nenāk prātā (s)
8. Ļauties kaislībām))