Pamatskolas laiku ATMIŅU KLADE.

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011

1. Ja Tu 100% zinātu, ka Tev šajā dzīvē ir atlikušas 24h, ko Tu izdarītu?

2. Vai biezpiens ar alu iet kopā?

3. Kura, tavuprāt, ir vissirsnīgākā radība uz Zemes?

4. Kad Tu pirmo reizi pagaršoji ko alkoholisku un kā tas izvērtās?

5. Kas, tavuprāt, notika ar Mazo Princi grāmatas noslēgumā?

6. No kā Tu visvairāk baidies un ko Tu esi darījis, lai tās pārvarētu?

7. Kurš multenes tēls Tu gribētu būt un kāpēc?

8. Ko Tu ieteiktu pārējiem izdarīt šajā vasarā?

15.07.2011 00:08 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
1.Tā kā lēnam grimtu depresijā,noskatītos the green mile un noklausītos kaudzi coldplay dziesmu.
2.Nē
3.koalu lacīši.
4.Trīs gados sajaucu bērnu šampi ar īsto,nu neko,skrēju spļaut arā.Palika trauma. :-D
Nākamreiz gados 15 :-D vai 16 d-light pagaršoju.
5.Oi mazo princi lasīju dikti dikti sen,neko neatceros.Bet ik pa laikam uznāk vēlme pārlasīt grāmatu.
6.Vairāk riebums nekā bailes ir no žurkām,nejau no tām,kas mīt zoo veikalos,bet no tām,kas kanalizācijās.
7.Gribētu būt betmens un valdīt pār pasauli :-D
8.Baudīt dzīvi :-D
15.07.2011 01:04 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
1. brauktu majas no arzemem pie milotaa..
2.nē
3. kaķīši ,mazi un pūkaini (l)
4.neatceros :D
5. nezinu :D
6. no Zirnekļiem , izniicinu tos ,kas manaa tuvumaa :D
7. vinnijs :D
8. izdariit to,ko vel neesat paspejusas sodien ;)
15.07.2011 01:15 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
1. pateiktu visu, ko vnm butu velejusies pateikt, bet nebutu izdarijusi. gan labo milajiem, gan slikto citiem. :D
tad normala ballite ar virieti un draugiem. vins, sekss un viss :)
24 h loti maz!

2.ne

3.dzivnieki

4. pagarsoju jaunaja gada. malcinu. neka neizvertas. :D

5. nav nozimes. patiesi. nevis tadel, ka man vienalga, bet tadel, ka tam vairs nebija nozimes.

6. naves. lasijusi gramatas par so temu.

7. sniegbaltite. + - lidziga un berniba teloju ludzina sniegbaltiti :D

8. nopeldeties jura nakti, kad ir lieli vilni, kopa ar virieti... skupstities jura. tad izskriet ara un iekrist smiltis, iedzert garsigu vinu no glazes un atkartot visu no sakuma.
15.07.2011 01:18 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
1. Sarīkotu ballīti savai ģimenei un draugiem un tad iesēstos lidmašīnā un aizlidotu pie mīļotā. Tā pavadītu savas dzīves pēdējos mirkļus.
2. Šausmīga kombinācija.
3. Suns.
4. Biju ļoti maziņa. Tikai vienu malciņu pagaršoju, tā kā nekādi neizvērtās.
5. Neatceros, kas īsti, bet droši vien viss beidzās labi :-D
6. No augstuma un slēgtām telpām. Iemācījos braukt ar liftu - viena!
7. Kung fu panda - viņš ir tik mierīgs, mīlīgs un viņam viss izdodās.
8. Izbaudīt to :-) .
15.07.2011 01:18 |

Reitings 117
Reģ: 10.06.2011
1. Pateiktu "paldies" saviem tuvajiem par to, ka viņi bijuši manā dzīvē. Pēdējo stundu gan laikam gribētu sagaidīt vienatnē, teiksim, pie jūras, vērojot saulrietu.
2. Nē.
3. Jaundzimušie.
4. Jāņos, kad mamma sajauca kvasa glāzi ar sarkanvīnu. Iztiku bez starpgadījumiem.
5. No šīs grāmatas atceros tikai leģendāro atziņu par pieradināšanu.
6. Baidos no neārstējamām slimībām un nelaimes gadījumiem. Necenšos pārvarēt šīs bailes.
7. Melderis Kaķītis no "Kaķīša dzirnavām" - viena no visu laiku mīļākajām bērnības grāmatām un multenēm. Aizkustina Kaķīša labā sirds.
8. Baudīt vasaru - katrai pēc savas saprašanas un vēlmēm. :-)
15.07.2011 01:34 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
1. miileetos, eestu shokolaadi atvadiitos no vecaakiem un tuviem cilveekiem, un pavadiitu dienu kopaa ar puisi.
2. neiet, jo nav kaaju.
3. kakjis
4. 15 gadu vecumaa ( pirmais,ko atceros) noreibu no viena sidra :D
5.
6. tumsas, meegjinu sanjemties vai arii tureetkaada roku.
7. gerijs, no suuklja boba. tas ir tik miilji, kad gliemezis saka mjau :D
8. aiziet uz kaadu koncertu (l)
15.07.2011 01:41 |

Reitings 126
Vispirms atbildēšu uz jautājumiem, pēc tam lasīšu citu atbildes. Tātad:
1. Sazinātos ar savu bērnība labāko draudzeni, ar kuru jau nerunāju 8 gadus - gribētu aprunāties. Tad vēl piezvanītu vienam puisim ar kuru arī zudis kontakts un pateikt paldies par jaukajām satikšanās reizēm. Tad vēl kopīgi izdzert tēju ar māsīcu. Pēc tam kopā ar vecākiem kopā aizbraukt uz jūru.. un tur palikt.
2. Ja tas ir atjautības jaut., tad neviens no viņiem neiet. Ja par gaumi - tad, jā, iet.
3. Tikko dzimis zīdainis.
4. Neatceros, jo man nekad alko nav bijis WOW. Nekad neesmu pārdzērusi jēgu.
5. Man tā grāmata patika. Atsevišķi citāti palikuši galvā, bet - beigas. Hmm. Nomira.
6. Filozofiski - es baidos sāpināt citus.
7. Es skatos tikai Simpsonus, bet no viņiem neviens nevēlētos būt.
8. Iestādīt koku. Vienalga kur - vai tas būtu dārzs, vai kaimiņa sēta vai arī meža vidus. Vienalga kur, bet - iestādīt!
15.07.2011 01:42 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Akmentiņa - to var izdarīt arī negaidot pēdējās stundiņas :)
Vajag tikai saņemties. Es savu labāko draudzeni uzrunāju, mēs izrunājāmies un tagad viss ok, protams, neesam tādas draudzenes vairs kā tos 13 gadus, kurus pavadījām kopā, bet vismaz man ir viņa un ir atmiņas no laikiem, kad viena bez otras nevarējām iztikt (l)
15.07.2011 01:55 |

Reitings 126
Diize, bet es nemaz nevēlos, lai mēs atkal būtu draudzenes. Vienkārši - gribu izrunāties, lai kamols pēcnāvē nepaliktu kaklā. Bet ne jau šodien vai rīt, bet - vecumdienās. Jā.
15.07.2011 01:58 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
1.Atvainotos visiem cilvēkiem, kurus esmu, pašai negribot, sāpinājusi, censtos piedot tiem, kuri ir mani sāpinājuši, apskaut mammu un pateikt, ka mīlu viņu, ar suņuku izdarītu tāpat...un pabūt kopā ar cilvēku, kuru mīlu...un tad kaut kur viena nolīstu ar viņa glāzi rokā un gaidītu savu dzīves izskaņu. (visticamāk, ka aizietu pie tēti uz kapiņiem)

2.Jā, ja biezpiens ir ar lociņiem un krējumu, klāt vēl piedzerot alu, manuprāt super ņammīgi(l) :-D

3. Mans suņuks, nu labi mammas viņš ir vairāk...

4. Kad biju maza, tētis iedeva alu pagaršot, mazu malciņu, protams :D

5. Jāatzīst , ka neesmu lasījusi :%27-( Būs stimuls paņemt un izlasīt :)

6.Es pat nezinu no kā es baidos visvairāk, varbūt no kādas ļaunas slimības...ko esmu darījusi- neko.
Baidos palikt nelaimīga visu mūžu, un neko neesmu darījusi lietas labā ,lai to mainītu...

7.Varbūt Sniegbaltīte, nezinu kāpēc, bet pirmais, kas iešāvās prātā... :-)

8. Kārtīgi atpūsties gan ar saviem mīļajiem, gan ar draugiem :-) (l)
15.07.2011 02:01 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Nu bet svarīgākais ir tas, ka Tu vēlies izrunāties, tas, ka nevēlies būt draugos jau ir Tava darīšana :)
Es izstāstīju savu atgadījumu..tiesa, man nebija tik ilgs laika posms, ka nekontaktējamies :)
15.07.2011 02:02 |

Reitings 204
Reģ: 11.06.2011
1.pavaditu laiku ar milajiem cilvekiem
2.neesmu izmeginājusi
3.dzīvnieki
4.laikam 5klase nebija nekas traks
5.laimigas beigas
6.baidos no kukainiem,knisliem un ka nepalieku resna-sportoju veroju sevi
7.Pebla-jauka un komiska meitenite
8.nakts peldi-tas ir burvigi

tas bija interesanti Late :-)
15.07.2011 02:50 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
1. pateiktu ļoti daudziem cilvēkiem kaudzi patiesības, kas viņiem jāzina... savāktu vienu cilvēku un aizlaistos un 24 stundām no visa... nē uz 12 stundām, pārējās 12 būtu ar savu māsīcu
2. jā (arī biezpiena torte)
3. kaķi
4. alu, bērnībā - iegašojās
5. nezinu... palika viens uz kaut kādas planētas? liekas lasīju, bet likās murgs
6. baidījos nomirt - uzzināju, ka tas iespējams būs daudz ātrāk nekā gribētos - vairs nebaidos.
7. jerry - vienmēr tiek sveikā cauri
8. biežāk darīt tā kā gribās, nevis tā kā pieņemts
15.07.2011 03:50 |

Reitings 205
1. Visu ko vienmēr esmu gribējusi izdarīt kaut kad dzīvē, bet neesmu sadūšojusies.
2. Diez vai :-D
3. Mans degu :-)
4. Neatceros - tad jau laikam nav svarīgi. Neesmu nekad īsti piedzērusies, tas neliekas nekas wow, kā jau iepriekš šeit teica! :-)
5. Vairs neatceros, kā beidzās.. vienalga.. :-D :-P
6. No lieliem zirnekļiem.. neko neesmu darījusi.. ko tad tur vispār var darīt.. :-D :-P
7. Zebiekste no cow&chicken.. jo tad varētu būt kopā ar paviānu :-D tas būtu jautri! :-P
8. Nebaidīties kaut ko izdarīt pirmo reizi, nebaidīties izgāzties. Izdarīt kaut ko vienkārši savam priekam, lai pēc tam ir ko atcerēties.. (l)
15.07.2011 04:04 |

Reitings 4129
1. Tagad varu sadomāt jebko, bet, ja tāds brīdis pienāktu, noteikti darītu kaut ko pilnīgi pretēju. :)
2. Biezpiens ar alu iet kopā tikai tad, ja tas ir biezpienmaizē, kuru ēdu es un alus pudelē, kuru dzer vīrs. :)
3. Mopši. Visi bez izņāmuma. :)
4. Vecāki atļāva pamērcēt lūpas. Šķita, ka nekas pretīgāks šajā pasaulē nav. izrādās, ka olīves garšo vēl dranķīgāk. :-D
5. Pie viņa atlidoja Mazā Princese ar savu planētu un tā viņi dzīvoja ilgi un laimīgi. :-D
6. Baidos no zirnekļiem. Lai tās bailes pārvarētu, spiedzu, mētēju rokas pa gaisu un skrienu prom. :-D
7. Multenes tēls negribētu būt, bet māsas vīrietis paziņoja, ka vizuāli izskatos pēc Garfīlda draudzenītes. Nav ne jausmas, kā viņu sauc un ko viņa ēd. :-)
8. Iesaku aizbraukt uz citu valsti. kaut vai uz kādu no tuvākajām. tas vienmēr ir labs piedzīvojums. :)
15.07.2011 13:55 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
1. Paņemtu draugu un suni, iesēstos lidmašīnā un aizlidotu uz Itālijas kalnu pilsētiņu, kurā sapņoju apprecēties un īstenotu šo savu iegribu.
2. Biezpiens nē, bet biezpiena siers gan (starpcitu, kūpināts biezpiena siers ir kaut kas pasakains..)
3. Mans franču buldogs :)
4. Šķiet, ka arī manā gadījumā runa bija par alus putiņām. Toreiz tas šķita kaut kas izcili pretīgs..
5. Es grāmatas nobeigumu slikti atceros.
6. No dažādām medicīniskām manipulācijām un nokļūšanas slimnīcā.
7. Grūti iedomāties.
8. Baudīt brīvdienas, nesēdēt mājās!
15.07.2011 14:08 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
vai kā man patīk šitādas aktivitātes:

1 Pāris cilvēkiem atriebtos, pāris – pateiktu, ka mīlu, atdotu visu naudu tiem, kam tā ir vairāk vajadzīga, atstājot bērēm :D Un nolektu ar izpletni, to neatverot, bet , varbūt, arī nomirtu mīļota cilvēka rokās
2. Jāņu siers tas pats biezpiens vien ir
3. Mazuļi (dzīvnieku, cilvēku, putnu utt.)
4. Desmit gadu vecuma vai pat ātrāk, mamma uzcienāja ar liķieri, nekas traks nebija, jo nedzeru litriem
5. Man vienmēr licies, ka viņš nomira vai sācis dzīvot kaut kādā citā dimensijā.
6. No dabas un tehnogēnām katastrofām, pasaules gala/ klimata izmaiņām un cilvēces iznicināšanas. Mēģinu domāt pozitīvāk un neskatīties katastrofu šausmenes.
7. Sen skatīts - kāds no lācīšiem Gammy (vai kā viņi tur) vai Šreka princese – cilvēkēdāja Fiona
8. Izbaudīt katru mirkli un dzīvot šajā dienā, nevīs tikai pagātnē vai nākotnē
15.07.2011 14:56 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
1. Pieņemu, ka man iestātos panika un es tajā brīdī nespētu loģiski padomāt.
2.Tā kā man alus šausmīgi riebjas, tad man šis dzēriens neiet ar nevienu ēdienu kopā.
3. Mana mamma un visi mazie pūkainie zīdītāji.
4.10 gadu vecumā mani brālis piedzirdīja un man uznāca hiperaktivitāte. :-D
5. kaut kad sen atpakaļ sāku viņu lasīt, bet tā arī neizlasīju.. Ja man būtu iespēja izdomāt beigas, tad beigās viņš atrada mazu princesīti un abi laimīgi dzīvoja uz mēness.
6.man ir paniskas bailes no augstuma un tur es neko neesmu darījusi lietas labā. un vēl man ir bail no pērkona negaisiem naktī un ja esmu viena istabā.. Tad es parasti uzlieku skaļu mūziku uz austiņām un palienu zem segas.
7.Kad biju maziņa es gribēju būt Vilma no Flinstoniem. Tad man tā multene ļoti patika un toreiz es savu kaķeni pat nosaucu par Vilmu. (l)
8. Darīt visu iespējamo, lai pats būtu laimīgs un tādā veidā darot citus laimīgus. :)
15.07.2011 15:21 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
)))
1. Tik tiešām tagad varu sadomāt cik gan daudz es izdarītu, un ko kam teiktu, bet es zinu, ja tiešām tā notiktu - es nevienam nezvanītu, netiktos un nestāstītu, ka redziet es tgd mirstu, raudam un sērojam visi kopā. Es noteikti aizbrauktu pie jūras, sēdētu uz soliņa, pīpētu savu ikdienas cigareti, klausītos austiņās savās mīļās dziesmas, kas sakrājušās gadu laikā, katra ar savu storiju)) un 100% raudātu! ne tikai par to, ka viss beidzies, bet par to cik laimīga un priecīga esmu bijusi, noteikti atcerētos visu jaukos mirkļus savā dzīvē )) nu tā)))

2. Nē, ēdu tikai biezpienu. Alu nedzeru)))

3. mazi bērni, tādi, kas vēl nemāk runāt un staigāt. Vissirsnīgākais ir viņu dabīgais smaids un smiekli |-)

4. Iepsējams, ka pašu pirmo reizi neatceros, bet pirmā trakākā reize bija 13 gados, iedzēru šotiņu šņabja, un viss biju autā. Toreizējais draugs aizveda pie sevis uz mājām un tur mēģinātu "attiet" lai varētu iet mājās, jo bija taču komendantstunda..))

5. Godīgi- neesmu lasījusi.

6. Nav tādas lietas no kā es visvairāk baidos. Ir daudz- ūdens(kā peldvieta), kukaiņi, vientulība, garlaicība, vecumdienas..

7. tā uzreiz nenāk prātā (s)

8. Ļauties kaislībām))
15.07.2011 15:36 |

10 gadi
Reitings 10290
1. visu naudu notriektu ballītē, sasauktu tur visus, ko gribu redzēt, beigās pateiktu ko ļoti aizkustinošu;
2. ja vēl klāt ir cepti kartupeļi, tad noooteikti :);
3. mazuļi-gan cilvēku, gan zvēriņu :);
4. nezinu, bērnibā mēlīti piebāzu bieži :D;
5. uj nezinu-kauns, kauns, kauns!;
6. no vientulības, tāpēc sagalbāju labas attiecības ar tiem, kuri man svarīgi;
7. nevaru tagad tā iedomāties uzreiz;
8. pasēdēt āra kafenēs!
15.07.2011 15:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)