Filma "Antikrists"

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011

Sveikas, šajā vēlajā vakara stundā! :-D

Gribēju uzjautāt, tām, kas redzējušas.. Lielākā daļa, gandrīz kā viens saka to, ka šī filma ir tīrākie suņa murgi un tml., bet ne tas mani interesē.. Mani interesē, vai viņa ir vienkārši papildināta ar morāli pretīgiem skatiem, nu tā, šīzīgi, vai arī, kaut kas līdzīgs zāģim, kuru tu skaties, un sāc jau fiziski izjust visus pretīgos, tiešām pretīgos skatus? Respektīvi jautājums ir šāds: Vai filma ir ar pretīgiem skatiem, kādus vien pretīgus varam iedomāties, vai arī cauri vijas tādi notikumi, kas uzdzen emocionāli pretīgu sajūtu? Vienkārši, neesmu skatījusies nevienu pašu zāģa daļu, jo pietika redzēt dažus momentus.. Kurus tiešām riktīgi likās, ka izjustu pat uz savas ādas, tamdēļ visi tie mokošie skati maniem nerviem bija par vāju. Vai šī filma, tādā ziņā ir līdzīga? ;-)

14.07.2011 04:04 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es noliku malā pārējos darbus un skatos, beidzot,kad vairāk kā stunda pagājusi notiek kaut kas, kas priekš manis nav garlaicigs :-D
Cerams, ka vel mani kas spēs ieintriģēt.
14.07.2011 17:18 |

Reitings 4504
Tātad, esmu noskatījusies!
Bet (ha, ha-kā jau dvīnim) man ir divi viedokļi par šo filmu-gan kā parastam skatītājam, gan jau uz līmeņa-"parunāsim par to."
Kā parastais skatītājs-filma bija garlaicīga, seksa ainas mani nelikās nekas tāds īpašs, es pat būtu gribējusi lielāku pozu veidu-a to-apnīk. Asinis-mmēģinājums izsaukt šoku (un filmas laikā esot miruši divi cilvēki, ekrāni esot apmētāti ar glāzēm), tas-jā, gana raisoši, ja uz tādām lietām ir entuziasms.
Pats stāsts-atkal garlaicīgs, jo nevar izprast jēgu.

Otrs, kad paceļos līmenī, kad varētu runāt ar kādu, kam vel ir viedoklis filmas sakarā-sekss un vardarbība, man patīk, ja to apvieno un tas ir kā pretstats, brīžiem jutu,ka domāju kāds būs nākmais solis-vai būs tas, kas īedvesīs dzirksti, lai atkal notikumi pavērstos-tāpat kā vīrs mocīja sievu, tā viņa pēc tam viņu un tad tā-uz apli.
Un par dabu-dzīvnieki bija odziņa.
Visumā-dabiskās dzīles ikvienā no mums-līdz dzīvnieciskumam.

Neteikšu, ka nožēloju, ka skatījos-reizēm der arī, kas šāda veida. Bet reizēm, jo šādās filmās, laikam nevar tikai tā skatīties-veidotāji padod striķi, bet mezgls jāsien pašam.
14.07.2011 18:21 |

Reitings 348
Reģ: 02.02.2011
Kāds pacentās izslēgt torentus, tāpēc mana filma kādu laiku vēl "nāks" :D
14.07.2011 19:01 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
man katrā ziņā pēc filmas noskatīšanās bija dīvaini klausīties šarlotes geinsbourgas maigo, francisko mūziku. jo filmā pilnīgs pretstats - sieviete uz vājprāta robežas (vai pat tai pāri) :D
bet aktieru tēlojums.. cepur nost.
14.07.2011 19:14 |

Reitings 286
Gemini - Skaidrs! Patīkami dzirdēt, ka neesi no tām, kas nožēlo sevis tērēto laiku. Un kā ar garastāvokli? Te minēja, ka pēc tam, tāds sabojāts/drūms un tml garastāvoklis.. Kā ir? It kā, laiks parādījās, ka šodien varu noskatīties.. Beeet.. rīt ir pozitivus un baidos sev sačakarēt garīgo. :-D :-D
14.07.2011 20:43 |

Reitings 286
Un vispār, varbūt kāds, kuram ir bijusi saskarsme varētu man paskaidrot - nesaprotamo.. Kāpēc vairāki cilvēki paskatās kādas 10min un vairs nespēj skatīties/ vienkārši izslēdz? Tapēc, ka filma ir viens milzīgs WTF? vai arī cits iemesls? :-| Piemēram, tu, dream - liquid sacīji, ka tavs vīrietis, cik nopratu, uzreiz atteicās skatīties.. Kapēc? Es tiešām nesaprotu.. :-D :-P
14.07.2011 20:47 |

Reitings 4504
grāmatzīme, man nebija ne vainas, varbūt,ja uz lielā ekrāna skatītos, tad vel domātu par filmu, bet šoreiz skatoties mājās-noteikti neko nesabojāja.
Bet nu gan jau tas atkarīgs no cilvēka psihes stāvokļa, jo ir cilvēki, kas vieglāk ietekmējami filmās ar asinīm, atklātu seksu (kā var lasīt, arī tas traucējis). Es teiktu, ka tur pašam jāseko līdz-cik daudz var turēt, ja jūt, ka ir par daudz-jāslēdz nost vai uz brītiņu jāpadara kas cits :-)
14.07.2011 20:49 |

Reitings 286
Jā, tad jau viedoklis tev pareizais radies, jo, kā jau te dažas teica, tai filmai vajag emocionāli nobriest. Un vispār skatīties tādiem, kas ir gatavi, kaut kam tādam. ;-)
14.07.2011 23:18 |

Reitings 348
Beidzot arī es noskatījos un nenožēloju,ka to izdarīju.
Atšķirībā no vairākuma, manī filma neatstāja psiholoģiski pretīgu sajūtu. Vietām skati, protams, nav patīkami un filmas motīvs pats par sevi ir smags, bet kopumā šī nepatīkamā pēcgarša nepalika.
Man drāmas vispār patīk kā tādas,varbūt tāpēc neuztvēru to tik saasināti.
No mākslinieciskā viedokļa filma ideāli nostrādāta - makro skati, palēninājumi, noskaņas radīšana un mūzika, kas ir pilnīgi pretstatā redzamajam, tomēr tik ļoti sader kopā.
Runājot par to, ka vīrieši izslēdz pēc dažām minutēm šo filmu, tas mani neizbrīna, jo vairumam vīriešu nepatīk drāmas, bet gan asa sižeta filmas.
15.07.2011 19:39 |

Reitings 1468
manējam jau no pirmajām minūtēm šķita kkāds murgojums, nesimpātiski aktieri utt.
bet viņš man nav tāds mākslinieciskas dabas cilvēks, kurš tīri noskatītos kaut vai intereses pēc :D viņam patīk visādas tādas easy, chill filmas, kuras, savukārt, man nepatīk :D
15.07.2011 19:44 |

Reitings 348
dream-liquid, tieši tāpēc es pat neriskēju šo filmu skatīties kopā ar draugu :D
Izmantoju izdevību,kamēr viņš darbā.
15.07.2011 19:45 |

Reitings 1468
leeee, tieši tā :D citādāk vēl bojās tev noskaņojumu ar tādiem komentāriem kā
- kā tu to sūdu vari skatīties? utt utjp :D
vismaz manējais tā dara :D
15.07.2011 19:57 |

Reitings 348
jāā - tikko sākusies filma, pirmās minūtes un jau sākas tādi komentāri :D
Toties ir kāds labums - kad viņš pierunā skatīties viņa izvēlētās filmas, es daru tāpat, lai kaitinātu :D varbūt būs mācība :D
15.07.2011 20:03 |

Reitings 1468
es daru tāpat :D :D :D
a viņš nekad nedzird, pārāk iegrimis filmā :D
15.07.2011 20:04 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
savas pretīgās šķautnes var iepazīt arī caur citām filmām,šo es ieteiktu noskatīties,bet pēc tam man bija slikti. Konceptuāli neizpratu - sieviete redz ka viņas bērns grasās krist pa logu,bet neceļās,jo nodarbojas ar seksu. Interesanti,jāsaka.
15.07.2011 20:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits