Meitenes! Vēlos padalīties ar savu problēmu - varbūt kādai ir bijis līdzīgi un varēs man kaut ko ieteikt. Man jau vairāk kā 3 gadus cikls bija kā pulkstenis - 28 dienas, bet pavasarī viens cikls aizkavējās līdz 31, maijā jau 36 un pēdējais cikls bija jau 45 dienas. Pa 4 mēnešiem pieaugu svarā par 8kg!!! Biju pie savas ginekoloģes - viņa uztaisīja man ultonogrāfijas u.c. - saka, ka pēc pārbaudēm spriežot viss esot lieliskā kārtībā, folikuļi olnīcās veidojas, stāvoklī neesot! Galvenais, ka es savā idienā neko nemainīju, kad man pēkšņi sākās šīs pārmaiņas - vienīgais, stingrā psohoterapeita uzraudzībā pakāpeniski atteicos no antidepresantiem, kurus biju lietojusi pus gadu! 8.cikla dienā man būs jāiet uz dzimumhormonu analīzēm, varbūt tur ko atklās - lai gan ginekoloģe teica, ka visticamāk, ka nekas tur tāds neatradīšos - jo pēc ultronogrāfijas izskatās, ka viss norit pareizi. Es esmu izmisumā, jo man vienmēr bijis konstants svars - tagad pēkšņi neder drēbes, es pat nezinu, pie kā vērsties, jo svars aug katru dienu (atkārtoju - stāvoklī neesmu). Vai man atkal jāiet pie psihoterapeita - lai raksta antidepresantus kā tādas narkotikas???