Tad jau šajā forumā vispār nebija vērts uzdot šo jautājumu, jo nedomāju, ka te atradīsies sievietes, kuras ar saviem vīriešiem nodzīvojušas laulībā tos 10 gadus. Ja arī atradīsies ilgi meklējot, tad ne vairāk par kādām piecām labākajā gadījumā.
Man tomēr ir tā, ka es nekad neesmu savus vārdus ņēmusi atpakaļ, jo sevi labi pazīstu un kad es saku "nekad" tad arī ir nekad. Ja neesmu pārliecināta, tad nesaku. :-D Katrā ziņā, nekad neesmu nonākusi domstarpībās pati ar sevi un saviem kādreizējiem uzskatiem.
Tajā skaitā arī šeit - arī es esmu līdz riebumam monogāma un lai arī es neesmu bijusi attiecībās, kas ilgst vairākus gadus vai gadu desmitus, taču savā pieredzē attiecībās ar cilvēkiem (un tām nav jābūt attiecībām vīrietis-sieviete, pietiek ar vienkāršu draudzību) es tomēr esmu sapratusi tik daudz, kā ir kad ir nopietni un kā ir, kad nav.
Protams, tas tikai man, taču esmu novērojusi, ka tie pāri, kuri laulībā nodzīvo ilgus gadus un nešķiras, laimīgi audzina bērnus savos uzskatos ir pavisam savādāki par tiem cilvēkiem, kuriem dzīves laikā ir bijušas vairākas laulības. Tā ir tāda...savādāka dzīves un cilvēku uztvere.