kā vairs nebūt par jaunu muļķi?

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010

Atceros, skolas un augstskolas laikos, kad vēl biju maza, naiva muļķīte attiecībās ar vīriešiem - man atlika aiziet uz vienu randiņu, un es jau safanojos, sacerējos, domāju par viņu 24/7, un tā vairākus mēnešus no vietas. Ka pilnīgi galva jau sāpēja no tām domām.

Tad man bija nopietnas attiecības ilgstoši.

Bet tagad atkal esmu atsākusi iet uz randiņiem.

Un ATKAL tas pats. Aizeju uz vienu randiņu, un atkal domāju par viņu visu, visu, nu pilnīgi visu laiku par viņu, atceros randiņa detaļas, pārmaļu filmu no sākuma līdz galam utt.

Man vienkārši sāp galva!!!

Un vai tiešām pa šo laiku neesmu kļuvusi par normālu un gudru sievieti? :-/

Nu kā lai pārstāj šito? :-/

13.07.2011 17:44 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
man ir 2gadus nopietnas attiecības, bet man pat nebija jāiet uz randiņiem, vnk vienā pasākumā ieraudzīju kādu, kurš man šausmīgi iekrita sirsniņā un nu jau 3.dienu domas tikai ap viņu vien...pašai jau apnīk, bet, laikam, kamēr atkal nesatikšu viņu-nenomierināšos (s) pats interesantākais, ka viņš galīgi nav no mana tipa vīriešiem, bet vienalga-dievinu (l) :-O
20.07.2011 14:24 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
un jā šos 2gadus neskatījos vispār uz citiem puišiem...attiecībās arī nekas nav mainījies uz slikto pusi...nezinu kā tā vispār sanāca..man jau liekas, ka viņš mani nohipnotizējas ar savām smukajām acīm (blondīnis ar zilām acīm..mmmmmm (l) ) man, laikam, būs jāiet pie kāda tantuka, lai noņem hipnozi :-D
20.07.2011 14:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits