Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

veselīgs ēdiens

Reitings 14
Reģ: 29.01.2009

sveikas meitenes..par cik ir vasara,gribētos ēst kko mazliet veselīgāku nekā ziemā..kā nekā jābūt formā :)

ko Jūs labu ieteiktu? kkādus vieglus,veselīgus ēdienus...?

10.07.2011 20:40 |

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 21.04.2009
Es ēdu puķkāpostus apceptus sviestiņā(atļaujos sviestā, jo gaļu neatceros, kad pēdējo reizi vispār ēdu),
tomātu biezzupas ar svaigiem garšaugiem no dārza, aukstās zupas, tad vēl ņemu zemenes, avenes, jāņogas un upenes un to visu blenderēju ar ledu arī labs padzēriens vai pat kā ogu zupa sanāk.

Ja gribās panašķoties tad ogas blenderētas ar saldējumu, brokastīm ogas ar jogurtu(sajauktas vai man patīk sablenderētas).

Tomātus, gurķus ar krējumu vai salātu mērcēm.

Tas ir visa pamatā ko ēdu ikdienā tagad, bet protams, ka sanāk arī panašķoties ar ko neveselīgāku :)
10.07.2011 22:26 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
- avokado biezpiens (avokado + garšaugu biezpiens) un graudu maize
- tomāti + mozarella kārtota uz salātlapām ar balsamico etiķi
- omlete ar dārzeņiem
- auzu (man garšo quinoa vairāk gan) biezputra ar āboliem un kanēli ( tumšās šokolādes gabaliņš) (ar jebkādiem augļiem vai ogām var)
- grillētas vistas iesmiņš kādā marinādē (ne majonēzes, protams!) ar rīsiem
- vājpiena kefīrs ar kanēli
- tvaicēts lasis ar svaigiem dārzeņu salātiem (grillētu arī var)
- augļu maizes šķēle + baltais jogurts un kanēlis
- baltā siera un avokado salāti (baltais siers, salātlapu izlase, sarkanie sīpoli, ķirštomāti, avokado, balzāmetiķis)

daudz jau vis kaut kā var izdomāt :-)
10.07.2011 22:53 |

Reitings 25
Reģ: 15.05.2011
Ziemas laikā sapņoju par divām lietām- šašlikiem un arbūziem! Manuprāt arbūzu diēta ir visvieglākā. Ēd tos kad gribi un cik gribi. Es tagad tikai viņus ēdu..mmm pat tagad (l)
10.07.2011 23:19 |

10 gadi
Reitings 3122
tagad tirgos var nopirkt tik garsiigus gurkjus un tomaatus un visaadus zaljumus. Un kaa tad iedomaajama vasara bez aukstaas zupas! :) (l)
11.07.2011 03:22 |

10 gadi
Reitings 3122
tagad tirgos var nopirkt tik garsiigus gurkjus un tomaatus un visaadus zaljumus. Un kaa tad iedomaajama vasara bez aukstaas zupas! :) (l)
11.07.2011 03:22 |

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Mans lielākais gardums ir ogas pārlietas ar gardu jogurtu. (l) Šajā diskusijā smēlos noderīgu informāciju, kā sevi veselīgi palutināt. Paldies meitenēm par padalīšanos ar saviem našķiem. ;-) :-)
11.07.2011 15:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits