Mamma

Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010

Sveikas, cosmo meitenes(ilgi domaaju, kaa sveicinat :D ).

Iedvesmojos no diskusijas, kur "daamiite" prasiija padomu, kur doties ar mammu.

Tad nu taa, es gribeeju pajautaat, cik lielu lomu ienem mamma juusu dziivee? Kadas attieciibas? :-)

Vnk, man mamma ir loti, loti tuvs cilveeks, es shobriid nevaru iedomaaties, kaa tas ir, kad nezini, ko ar mammu parunat, vai justies neerti. (tfu, tfu, tfu)

09.07.2011 18:59 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Es nevienu cilvēku neesmu tā cienījusi kā savu mammu, nekad neesmu atļāvusies arī iebilst, ja viņa ko saka, jo viņa vienmēr norāda pareizo virzienu.
Man viņa ir galvenais cilvēks dzīvē.
Agrāk mums nebija kontakta, es jutos kā nemīļais bērns, bet kopš maniem 19 gadiem attiecības pārvērtās par visiem 180%.
Ļoti, ļoti, ļoti viņu mīlu un dievinu!
10.07.2011 02:38 |

Reitings 204
Reģ: 11.06.2011
Mana mamma ir ka draudzene ar ko varu izrunaties no sirds un pa jebko.
Jau no pamatskolas laikiem mani vecaki ir skirusies es dzivoju pie Teva bet neko neslepu no mammites un vina ar dalijas visaa kas ir uz sirsninas ari tagad pasakam ka ir...ka es saku kad zvanu mammukam mana pasaules milaka mammite (l)
10.07.2011 14:03 |

Reitings 1383
Reģ: 03.10.2010
nu jau kopsh janvaara ar maati nekomuniceeju :-/ apskauzu meitenes, kuraam ir labas attieciibas ar savaam maateem. Iemeslu ir ljoti daudz...briiziem zeel man vinjas, jo reaali vinjai neviena pat nav, bet teikshu tikai vienu - pati vinja to panaaca. Es vinjai peedeejaa veestulee uzrakstiju - esmu visu muuzu meeginaajusi iekarot tavu miilestiibu un sirdi, tagad pameegini Tu! eh....
10.07.2011 22:40 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
man šī ir sāpīga tēma, jo vienmēr esmu vēlējusies, lai mamma būtu kā draudzene vai uzticības persona. bet viņa ir tikai mamma, kura mani dzemdējusi un šad tad audzinājusi. varu teikt, ka viņa pat mani pilnībā nepazīst. tātad nekādu lielo lomu manā dzīvē mamma neieņem, bet esmu priecīga kaut vai par to, ka man ir cilvēks, ko varu saukt par mammu/māti!
10.07.2011 23:31 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
vel gribēju piebilst, ka mani visvairāk sāpina tas, ka viņa nemitīgi salīdzina mani ar brāli. muļķīgi jau tā teikt, bet tā arī ir, ka brālis viņai ir mīļāks un tuvāks bērns nekā es, un tas arī ir viens no iemesliem kāpēc es vairs nevēlos censties uzlabot attiecības, jo ar vārdiem viņa mani ir pietiekami sāpinājusi, ka tos nevaru tā vienkārši aizmirst
10.07.2011 23:44 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
mēs ar mammu nekad neesam labi sapratušās,mazā māsa ir luteklīte bijusi,es nē.
cenšos par to nepārdzīvot,jo mēs ļoti maz komunicējam un lielākoties no viņas dzirdu tikai pārmetumus par kaut ko,ko nedaru labi.
vienmēr esmu sapņojusi,ka man ar mammu būs labas attiecības.
reizēm uznāk,ka cenšos,visu ko izdaru,bet,kad pretī saņemu tikai pārmetumus par 5 lietām,kas viņasprāt nav labi,tad vienkārši nolaižās rokas.
10.07.2011 23:46 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
chocoo, žēl gan:(
Man ar savu mammu ir ļoti labas attiecības, man nav labākās draudzenes, jo mamma ir kā labākā draudzene:) Man vuņa tāda mūsdienīga, nemaz nejūtu gadus starpību, varam runāt par visu, arī par vīriešiem :D Tikai žēl, ka dzīvojam tagad viena no otras gandrīz 200 km attālumā un nesanāk bieži tikties.
11.07.2011 01:47 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es mammu vairs īsti neuztveru kā mammu, uztveru viņu kā sievieti, jo pozīcijās jūtos un esmu tādā pašā līmenī kā viņa, kaut, protams, fakts paliek fakts un man vel ir divi jaunāki brāļi.
Dzīvē ir visādi gājis, ir lietas, ko nesaprotu viņas rīcībā, ir lietas par kurām cienu viņu. Bet es viņu ļoti mīlu neatkarīgi arī no neizsāpētām likstām.
Diez gan ātri aizlidoju no ligzdas-16 gadi tik bija, bet tas mums nāca par labu. Pagaidām man galvenais,lai brāļus uzaudzina un dod viņiem to labāko.
Pārrunāt varam praktiski visu, kā draudzenes.
11.07.2011 02:38 |

Reitings 197
Reģ: 25.05.2011
Kad biju tīņa gados, ar mammu bija labas attiecības. Tagad nezinu, kas ar viņu notika, pārvērtās par citu cilvēku un pārmaiņas ne uz to labāko pusi... Bet man viņa nav kā mamma, jo kopš kādiem 10 gadiem saucu viņu vārdā. Tā kā es laikam īsti nezinu, kas ir "mamma". Daudz tuvāka man ir mammas māsa, kura var man sniegt padomu un dažkārt pat šķiet, ka tieši viņa ir mana mamma numur viens :-/
11.07.2011 03:27 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
Ar mammu nav sevišķi labas attiecības. Protams, esmu pateicīga par visu, ko viņa man ir iemācijusi un no sirds pateicos viņai, ka esmu izaugusi, tāda, kāda esmu,ļoti lepojos ar sevi un ceru, ka arī viņa lepojas! Taču, lai gan, dzīvojam atsevišķi, es nespēju rast vairs saikni ar viņu, tas savā ziņā dēļ tā, ka viņa ir kaut kas līdzīgs alkoholiķei, ta kā, katra saruna un katra tikšanās beidzas ar milzīgiem strīdiem. Kad viņa ir skaidrā - viņa ir superīgs cilvēks, varam kopā smieties, ir par ko runāt, bet tā kā alkohols ņem priekšroku, tad 80% mūsu saskarsmes beidzas nepatīkami. Tas jau no sākta gala. Arī bērnībā nācās savā raksturā būt patstāvīgai un mēģināt daudz ko pierādīt, jo vienmēr mani noniecināja, sacīja, ka es nekas nebūšu. Redz, ka no tā man lielā mērķtiecība, taču pašvērtējums uz robežas. :-/ Līdz ar to, man nācies daudz ciest un īsti nespēju vairs viņu cienīt. Iekšēji zinu, jā, es savu mammu mīlu, taču šaubos, vai vēlētos ar viņu vēl mēģināt vairāk satuvināties. Kā ir tā ir, jādzīvo tālāk! Godīgi sakot, man ir kā čupsei, nekad neesam runājušas par citām tēmām, kā tikai par kaut ko ikdienišķu.. Arī par mēnešreizēm es viņai neteicu vispār :-D
Traki. Taču tiešām milzīgs paldies par to, kāda esmu izaugusi!
11.07.2011 12:35 |

Reitings 4129
Kā jau vairumam, manas attiecības ar mammu uzlabojās, kad sākām dzīvot atsevišķi. Mana mamma vienmēr ir gatava klausīties, atbalstīt, palīdzēt, ja vajag, dot padomus, kad tos prasu. Nezvanām viena otrai katru dienu, bet, kad sazvanāmies, tad nopļāpājam ilgi. Tāpat, ja redzu, ka viņa ilgi uzkavējas draugiem.lv, zinu, ka raksta man garu vēstuli, kuru vienmēr ir interesanti lasīt :)
11.07.2011 12:41 |

Reitings 2494
man ar mamma ir viens no tuvākajiem cilvēkiem ever .. ever... mana draudzene senāk bija tik pat tuvs cilvēks (bet nu jau gadus piecus tā vairs nav).. es mammai var stāstīt pilnīgi VISU .. nav par to jākaunas.. mamma ir ļoti daudz palīdzējusi.. un mēs senāk katru dienu.. tagad retāk, bet sazvanāmies vai parunājamies skaipā.. tā pat neparko... mums ļoti patīk papļāpāt, kad es pēc ilgāka pārtraukuma aizbraucu mājās... varam pļāpāt stundām (l)
11.07.2011 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits