Baac, cik es esmu dusmiga - shodien biju ieplanojusi beidzot pasauljoties!!! (e) (e)
Fak, protams, darba dienas saule spid!! A brivdienas?? Un tad vel kads jauta, kapec vasara jaiet uz solariju? (e) Nereali apchakareta tagad jutos..
Bet droshi vien tapt bus japaminaas ar riteni un jaaizbrauc lidz Juglas ezeram nopeldeties.. Bljin, tads aplauziens.. :-(
paldies, meitenes :-)
Esmu neizsakāmi priecīga :-)
Lasu-jums laiciņš apmācies? Man te Alūksnes pusē-skaidras debesis un karstumiņš :-) Cerams, ka jums ar noskaidrosies :-)
kissinja, man 3 vīrieši būs :-D
Vispār mīļi, brālis cenšas mani pierunāt, lai laukos palieku, viņam sačuki un tad man jābraukājot līdz atbalstīt :-D
Atceries, vakar par lapsām runājām?
Atbraucu, mamma stāsta, ka viena tik nekaunīga, ka pie logiem bauro naktīs. Centīsies viņu likvidēt, savādāk mazo kucēnu pat nevar lāga izlaist ārā.
Kurzemē esot diikti vēss :-D
Tā kā ne tikai Rīga pievelk "foršo" laiku :-D
Labs ir, jāiet mazgāt Čerešņa un nektarīns, tad mēģināšu sevi izklaidēt 3 h garumā |-)Nu kāpēc man jāstrādā sestdienā, ja neviens dzīva dvēsele te nerādās.
Ak, nē, tomēr bija. Tūristi pie skolas uzraksta fočējās :-D :-D :-D Tad nu gan apskates abjekts |-)
Ooo, Gemini, kaaa tev paveicaas- nevis viens viirietis pie saaniem, bet veseli 3 buus :-D 3 lietas - labas lietas :D
:-O nee nu shitas jau gan nav forshi :-O vajag, vajag likvideet, taa jau kkaada psihopaate pilniiga... :-/
Heartkiller, jums uz kursa epstu neko neatsūtīja par rotācijas datumu?
Mums lietvede atsūtīja, kad būs rotācija rezultāti, pirms tam tikai neoficiālos rādīja un bail bij sapriecāties ne par ko. Cerams, ka stipendija ar man spīdēs.
Es godīgi sakot pat necerēju, jo redzot, ka pagājušo gad soc ped apgrieza no 10 uz 3 vietām, tagad no mūsu 7ām domājām, ka atsātās labi,ja divas.
Zaķi, gudra, gudra :-D
šogad jāmācās vel cītīgāk, lai vairāk kredītam nepieskartos.