Dienas pielikumā Sestdiena salīdzināts Bērziņa un Zatlera tēriņu apmērs, Zatlers uzdzīvojis nedaudz labāk :-D
Bet nu iedomājieties, vini par to vasaras rezidenci mēnesī maksā 21 tūkstoti latu(noma+komunālie) :-O Par pili gan kopā tik 9 tūkstoši :-D
Un ja tu biji taa, kura pastaastiija par taam garshiigajaam siera bumbinjaam, kuras var nopirkt Piena viiraa, tad liels paldies tev, super gardas! 8-) (l)
ā, nju es netālu no Limbažiem :)
Par siera bumbām, jā :) man prieks, ka Tev viņas garšo :)
Un es konstatēju, ka man Purčikā arī ir Piena Vīrs pie Mēbeļu nama, kad sakārosies varēšu tur iet pakaļ (l)
Čau Laviize (l)
ieēd augļus vitamīniem, paskraidi un gan jau būs oki! :)
Es par Lee Stafors neesmu īpaši sajūsmā. :D Man ir viena matu maska, pēc kuras man liekas, ka mati paliek kā salmi! :D Nesen nopirku to taisnošanai paredzēto līdzekli, bet par šo vēl atsauksmes nevaru dot! :D
Laikam tomēr painterisēšos par kādas citas firmas matu līdzekļiem! :-)
MVK, kur Tu īsti strādā??
es biju domājuis, ka informācijā :)
jo es vakar gāju māsas dokus iesniegt RTU, bija laiks, biju domājusi Tevi apciemot-ieeju, skatos info centrā cita meitene-aizgāju prom :D
Esmu augšā.Laiks šeit nav apmācies un auksts.Tas labi,jo tad man nebūtu īpaši vēlmes iet laukā.Nav arī karsts.Tāds normāls,silts.Patīkami.
Pabrokastošu un palasīšu grāmatu.
brīt.. :)
aiz loga izskatās jauks laiciņš.. man jāpadzer kafija un jāmin uz darbu.. :)
rīt un parit laikam brīvs.. jāpaskatās darbā grafikā.. :) nu tā.. :) nekas īpašs.. :D