Ir tāda lieta, ka draudzene pierunāja mani aiziet uz tā saukto "aklo randiņu" ar savu paziņu, teikdama, ka viņš ir brīvs, simpātisks un "tiešām tava tipa" ...
Tā kā kādu laiku jau biju viena un kārojās nedaudz romantikas, nolēmu piekrist un satikties ar šo vīrieti.
Kad viņu ieraudzīju, biju ļoti patīkami pārsteigta - ļoti izskatīgs, gara auguma ... apmēram nojaušat turpmākos vārdus :) Ieraudzījis mani, vīrietis nāca man pretim, plati smaidīdams ... un jutu, kā vēdērā viss patīkami sagriežas :)
Taču, kad viņš izrunāja pirmos vārdus, man tikpat ātri visa lielā patika noplaka ...
Viņam bija ļoti, ļoti, pat ļoti smalka balss ... tāda sajūta, ka puisim nebūtu bijis balss lūzums, un es sarunātos ar 12-14 gadīgu puišeli ...
Lai gan jauki pavadījām laiku un fiziski tiešam pievelk, man viņa balss kaut kā tomēr dikti traucē izjust to lielo patiku.
Vai arī kādai no jums ir gadījies satikt vīrieti ar vīriešiem neraksturīgu balsi? Un vai tas kaut kā traucējis turpināt attiecības?
Varbūt tas ir muļķīgi par tādām lietām vispār domāt, bet vienkārši mani piesaista vīrieši ar parupjām balsīm, tā kā ...