Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kuskuss

 
Reitings 632
Reģ: 19.03.2010

Rimi ir?

06.07.2011 21:31 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
jā ir!
07.07.2011 11:54 |
 
10 gadi
Reitings 1530
Reģ: 29.01.2009
ā kā viņu pareizi gatavo? var kāds to procesu izstāstīt, un proporcijas pareizas! :-D
07.07.2011 12:30 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
paceļu!
Nekad neesmu gatavojusi kuskusu! Kā to pareizi darīt?
15.04.2016 14:45 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
15.04.2016 14:49 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Uz iepakojuma ir rakstīts, lai gan nekad vairs tai instrukcijai nesekoju līdzi. Kaut kā uz savu galvu to daru.

Uzvāru 600ml ūdens(priekš visas pakas tas ir), tad piepilinu klāt olīveļļu un piebru vienu tējkaroti sāls ūdenim. Ieberu kuskusu un maisu, nogriežu uguni uz zemāko un pamaisu kādu mirkli, tad vel pievienoju sviestu klāt un izmaisu visu vienmērīgi lai nesakunkuļojas līdz sviests izkūst. Un tad tik uz šķīvja lieku.
15.04.2016 14:49 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Sviestu ūdenī met? Vai arī viņš tik ātri uzsūc ūdeni, ka sanāk tajā masā iemaisīt?
15.04.2016 14:57 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Man tā doma bija sekojoša- varētu viņam pievienot vistas fileja sgabaliņus, kukurūzu, rīvētu burkānu (?)
Varētu būt ok vai tomēr nē?
Esmu šausmīgi atpalikusi- kuskusu, šķiet, nekad neesmu ēdusi! :-D
15.04.2016 14:59 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kalifornija Ļoti ātri uzsūc kuskuss ūdeni ka tad kad sviestu lieku klāt, tad vairs šķirdrums prakstiski nav.
15.04.2016 15:00 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Laikam vienīgais produkts, kuru garšīgu nekad neesmu ēdusi. :-D
15.04.2016 15:01 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man tā doma bija sekojoša- varētu viņam pievienot vistas fileja sgabaliņus, kukurūzu, rīvētu burkānu (?)
Varētu būt ok vai tomēr nē?
Esmu šausmīgi atpalikusi- kuskusu, šķiet, nekad neesmu ēdusi!


Jā, var likt klāt. Tad kad viņi jau ir gatavi principā, ar visu sajaukti, tad mierīgi var pievienot klāt rīvētus burkānus vai citas ekstras kuras sagribās. Pati arī tā daru, reizēm pielieku tos pašus burkānus, tad atkal kukurūzu vai pat mazus tvaicēta brokoļa gabaliņus.
Vistu konkrēti neesmu likusi, bet domāju ka likt klāt mierīgi var,tikai protams pirms tam vistas gaļu vajag izcept/izvārīt.
15.04.2016 15:02 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Laikam vienīgais produkts, kuru garšīgu nekad neesmu ēdusi.


Es tik atceros ka pēc iepakojuma instrukcijas pieliku tur tikdaudz sāli kā bija teikts.. Jeeezzz tik sāļi bija ka negribējās pilnīgi ēst.
15.04.2016 15:02 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Super, paldies, būs man eksperiments :-D

Starpcitu, varbūt kļūdos, bet, šķiet, visādās tievētāju tēmās biju manījusi kuskusu kā diētisku ēdienu, bet šodien meklejot par viņu info googlē sapratu, ka viņš taisīts no miltiem. Kā tad tur īsti ir?
15.04.2016 15:04 |
 
Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Tievētājām-http://www.edunsporto.lv/?p=276

pati taisu bez receptes-ieberu katliņā kuskusu, sāli, garšvielas, pārleju ar ūdeni, lai ir kāds 1cm virs kuskusa un uzvāru. Izslēdzu uguni un atstāju, lai briest.
15.04.2016 15:10 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Kalifornija Nu manā izpratnē viņš nav diētisks ēdiens. Ņemot vērā ka tur ir gana daudz sāls klāt, eļļa un sviests. Pie tam pa lielam tie ir vienkārši sadrupināti mazi makaroni pēc skata un garšas pat.
Viss ir atkarīgs no tā kā to lieto. Ja tu lieto mazos daudzumos piemēram sajauktus kopā ar lielu daudzumu dārzeņu, tad jā, viņi nebūs nelabvēlīgi svara zaudēšanai, bet ja tu uzliksi viņus plikā veidā vairākas karotes uz šķīvja, klāt vel pieliekot gaļas gabalu kārtīgu un drusku salātus, tad jau vairs viņi nebūs tik labvēlīgi. Viss atkarīgs no tā kā viņu ēd un ik daudz.
15.04.2016 15:11 |
 
Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
ar šo ir kā ar rīsiem-ko liksi klāt, tā arī garšos. Izmantoju kā piedevu kam citam vai taisu ko salātveidīgu-paprika, kukurūza, gaļa u.c.
15.04.2016 15:12 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Kuskusu gatavo no miltiem, jā. Par diētiskumu neko nezinu, bet pats par sevi garšīgs.

Es tikai gribēju piebilst, ka tēmas bildē tas izskatās pēc pērļu kuskusa, parastais ir smalkāks. Man personīgi pērļu kuskuss garšo labāk, bet tas nav visos Rimi dabūjams, neesmu Rīgā skatījusies, bet pieļauju, ka Stokmanā vai Sky jābūt.
15.04.2016 15:13 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ieberu krūzē apleju ar karstu ūdeni ( ūdeni tik daudz lai nosdz kuskusu 1cm biezs slānis ) uzlieku šķīvi. Gatavs hmmm... teikšu minūtes vai divu laikā. Visa māksla :-D

Protams ja gatavo kuskusu ar piedevām, tad vispirms tiek galā ar piedevām un tikai baigās pievieno kuskusu.
15.04.2016 15:25 |
 
Reitings 615
Reģ: 19.05.2014
Skaidrs, paldies, meitenes. Mēģināšu tikt galā. Izklausās jau bezgala vienkārši, taču mazliet satrauc tas vārīšanās beigu brīdis- par cik neesmu ēdusi, nezinu, cik mīkstam viņam jābūt :-D
15.04.2016 15:26 |
 
Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Es kuskusa graudus vienkaarshi ieberu blodaa, apleju ar uzvaariitu uudeni, pielieku nedaudz oliivelleas, uzlieku vaaku un lauju kaadas 15 min uzbriest. Eedu taadu vai arii peec tam apcepju pannaa ar kaadiem daarzenjiem- cukini, burkaaniem, papriku etc. Loti garsho kuskuss:-)
15.04.2016 15:42 |
 
Reitings 287
Reģ: 03.01.2013
Pirmo reizi dzirdu, ka kāds kuskusu vāra.
Gatavoju jau gadiem ilgi un viss ko daru, ir apleju ar verdošu ūdeni katliņā, tā, lai ir nedaudz virs graudu līmeņa, uzlieku vāku un pēc pāris minūtēm gatavs. Uzirdina gan pēc tam ar sviestu.
Garšo ar apceptiem burkāniem, sīpolu un kukurūzu.
15.04.2016 15:45 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits