par dzemdībām

Reitings 275
Reģ: 24.05.2011

Sveikas meitenes :-)

netaisos dzemdēt, un neesmu stāvoklī, bet man ir pāris jautājumi. šodien naktī redzēju tik reālu sapni, ka esmu stāvoklī un jau tūliņ, tūliņ būs dzemdības, it kā nogāja ūdeņi, sapnī neko nejutu, man tik teica, ka tūliņ dzemdēšu, sajūta nekāda :-D tad nu es tā no rīta pamodos un sāku domāt kā tas ir? vai var sadot tādas zāles, ka knapi jūti tās drausmīgās sāpes? un nesen vienā portālā lasīju, ka dzemdībās iespējams apkakāties(jā izklausās ne visai patīkami) , bet tā esot, un tur neko nevarot padarīt. tad nu es iedomājos, ja nu man kādreiz tā gadās, cik es būtu samulsusi, vai kādai ir kas līdzīgs gadījies? kā tikāt galā ar šo situāciju? pluss es vēl gribēju zināt kā var nodarboties ar seksu, ja esi stāvoklī? tur nebaksta to bērnu? :-D jā, jā zinu stulbi izklausās :-D

06.07.2011 13:56 |

Reitings 42
Reģ: 29.01.2009
Ticu, ka ir daudz stāsti, kur vīrietis pēc tam nejūt vairs iekāri pret sievieti. Tomēr man liekas, ka to jau var paredzēt sākumā. Katra mēs taču savu vīrieti pazīstam vislabāk, un zinām, vai rādīt viņam to vai nē. Vai viņš izturēs, vai nē. Un svarīgi, ka viņš pats to vēlas, nevis tiek piespiests. Kā arī pašai ir jāvēlas viņa klātbūtne. Mans vīrs jau pašā sākumā vēlējās piedalīties dzemdībās bez nekādām pierunāšanām.
06.07.2011 14:42 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
vienvārdsakot, cik cilvēku-tik viedokļu,
taču es personīgi tur viena bez viņa klātbūtnes nobeigtos no bailēm un otrkārt man viņš nemaz nepiedotu,ja neļautu piedalīties dzemdībās :D
06.07.2011 14:43 |

Reitings 1852
Man radies tāds iespaids, ka daļa vīriešu domā, ka dzemdības ir tādas kā rāda filmās. :-D Viens, divi - gatavs, un viss ir tik smuki un jauki! :-D :-P
06.07.2011 14:43 |

Reitings 1468
Reģ: 04.04.2011
bet es starpcitu esmu dzirdējusi gadījumus,ka sieviete vēl staigā apkārt ar dzemdību sāpēm. izdara visu,kas vajadzīgs, aizbrauc uz slimnīcu, 15min piedzemdē, veic tur visas pārbaudes utt un brauc mājās :D
06.07.2011 14:45 |

Reitings 2494
manai māsīcai bija ķeizargrieziens .. bet es īsti nesaprotu kāpēc.. es jau viņu netirdīju.. bet nu problēma pēc ķeizara ir tāda, ka sieviete nevar atsākt vingrot kādu pus gadu, jo tai rētai jāsadzīst un to nedrīkst pārpūlēt.. bet forma ta jāatgūst.
06.07.2011 14:47 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Runājot par vīrieša piedalīšanos dzemdībās, tieši brīvdienās iepazinos ar kādu vīrieša draugu un viņa sieva īsi pirms Jāņiem dzemdēja un viņš piedalījās dzemdībās.

Šis būs tā saucamais "laimīgais pastāstiņš", jo viņam acis mirdzēja, kad viņš stāstīja par dzemdību procesu, kas ilga 4 stundas. Stāvēja pie galvas, turēja roku. Tagad savu sievieti tur vēl augstākā vērtē, jo redzēja, cik smags bija dzemdību process.

Tas tā- lai viss neliktos tik drūmi :-) Pašas viedoklis par vīrieša piedalīšanos dzemdībās gan nav tik viennozīmīgs, neesmu par to domājusi.
06.07.2011 14:49 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Murr..murr..
par svaru runājot, esmu dzirdējusi, ka mazais "noēd" lieko, ja baro ar krūti :-)
06.07.2011 14:49 |

Reitings 2170
Manējais reiz izteicās - es piedalīšos, kad tu dzemdēsi ( nez, kas viņam teicis, ka es to plānoju darīt :D ). Es viņam atbildēju, lai pat nesapņo. es tiešām nevarētu atbrīvoties un viņa klātbūtne manī radītu tikai negatīvas izjūtas.
06.07.2011 14:51 |

Reitings 2170
P.S. Blānša, es tagad darbos līdz acīm, vēlāk saņēmšos un tev atbildēšu uz vēstuli.
06.07.2011 14:52 |

Reitings 446
Melessi- vispar parasti pirms gimenes dzemdibam iet kursus, un tur stasta visadus briesmu stastus ari launaakos. Un tad vecim ir iespeja izlemt. aa jaa, ari dzemdibu video rada- skati sausmigi goda vards :-D
Par keizariem- man divam druskam bija planotie. Vienai no vinam baigas komplikacijas-saaugumi utt, jataisa vel viena operacija. Darga. Jasaka pie reizes, ak keizars tika taisits labakaja Rigas slimnica
06.07.2011 14:53 |

Reitings 15092
Ta ka tuvakajos nakotnes planos man shis prieks neietilpst, tad stingras nostajas man nav, bet par 95% atbalstu Magdalenas viedokli! Domaju, ka neveletos viriesha klatbutni dzemdibaas!

P.S. Tam,kuras fano par kjeizaru - ja vien tas nav mediciniski nozimets, izmaksas ir ap 1500 LVL..
06.07.2011 14:53 |

Reitings 2494
nezinu kā ir ar to, ka mazais "noēd" liekos kg, bet zinu, ka mana draudzene esot stāvoklī pieņēmās pa 16 kg, pusi zaudēja dzemdībās, bet pusi pēc tam nācās pašai pievarēt.. bet tā kā viņa man aktīva sportiste... tad pus gadu pēc dzemdībām maratons bija tīrais nieks.. :D

es jau tikai tā.. te runāju, kas dzirdēts no citām.. es jau nezinu kā tur ar to svaru pēc tam ir... zinu dažas sievietes, kas pēc tam savu lielisko figūru neatgūst.. tas ir tik skumji.. skaista sieviete, bet figūra ... :-(
06.07.2011 15:02 |

Reitings 2943
Šī tēma arī mani jau kādu laiku interesē. Visā grūtniecības periodā dzemdības mani biedē protams visvairāk. Esmu dzirdējusi par to apkakāšanos kā arī esmu redzējusi ka dzemdējot pilnīgi neviena sieviete neizskatās skaista. :-D Mani mierina tas, ka es visas to ir izdarījušas un nejau es būšu vājāka par viņām. Pietam viss kas ir dabīgs nav pretīgs! :-P
Mana mamma mocijās ar sāpēm veselu dienu un es tāpat piedzimu ar ķeizaru jo pirmkārt jau biju aizkavējusies pa 2 nedēļām, otrkārt dakteris pārdūra placentu un man sāka trūkt gaiss. Ja nebūtu taisīts ķeizars mēs ar mammu varējām nomirt abas. :-( Vēl ķeizaru taisa ja grūtniecības laikā bērns pēdējos mēnešos neapgriežas ar galviņu uz leju.

Nekādu adatu mugurkaulā negribu, ja vien tas nebūs galēji nepieciešams un nejutīšu ka mirstu.
Vispār es gribētu dzemdībās kādu līdzās. Ja ne draugu kas tura man roku un morāli atbalsta, tad savu mammu. Zinu ka mamma neatteiktos (vienīgi man bail ka no krenķiem viņa noģībtu). Neesmu draugam par šo neko jautājusi, bet domāju ka kategorisks Nē! no viņa nebūtu. Piespiest gan es viņu nevarētu, un negribētu, bet zinu ka pavisam vienai, tikai ar dakteriem man būtu bail.

Patiesībā nedomāju ka vīrietis piedaloties dzemdībās pēctam šausmīgi maina domas par sievieti. Ja attiecības ir dabīgas, atklātas tad jau arī ikdienā viņi šo to redz, ka mēs neesam pilnīgi perfektas. Tādā gadījumā vai tiešām ir tik traki redzēt kā viņa sieviete laiž pasaulē viņa bērnu, pietam ja tas ir ļoti gaidīts bērns? Pēc dzemdībām taču sieviete sakopjas un ir ne mazāk skaista kā vienmēr. :-)
06.07.2011 15:25 |

Reitings 2943
Pirmais teikums varbūt maldina, bet nē es neesmu stāvoklī patreiz! :-D
06.07.2011 15:27 |

Reitings 2494
man jau ar gribētos, lai kāds man ir blakus.. vai tas būtu mans draugs.. nu to es nezinu - tas ir ļoti atkarīgs no viņa, bet es domāju, ka viņš laikam jau nevarētu to noskatīties... paģībtu un būtu viņš ar vēl jāglābj :D .. bet kāds cits mans tuvs cilvēks varētu būt ar mani kopā - mamma vai draudzene vai kāds zināms ārsts, kas mani spētu uzmundrināt un palīdzēt tikt galā.. droši vien, ka bail būtu dikti dikti.. ;-)
06.07.2011 15:32 |

Reitings 2943
murr... varbūt atceries to filmu, kur vīrs gribēja filmēt dzemdību procesu, bet pie pirmajiem kadriem jau paģība! :-D Tas būtu amizanti, bet es to negribētu piedzīvot. :-D
Par mammām runājot, viņas jau zin kā tas ir un drošvien ļoti justu mums līdz, taču man bail ka ļoti sakrenķētos par mani un raudātu vai nedod dievs arī paģībtu tad man stress būtu 2x lielāks. ;-)
06.07.2011 15:42 |

Reitings 2494
Pumčik - tā ir ... nezinām jau kā noreaģēs tas cilvēks.. varbūt tieši vajag vienkārši kādu nepazīstamu cilvēku, bet, kas ir pieredzējis šajā jautājumā... jo visi tuvie jau ļoti pārdzīvos, ja vēl kāds grūtāks brīdis...

bet var jau būt ka tas būs čiks un gatavs.. nekad jau nevar zināt kā katrai iziet šajā brīdī.. :D
06.07.2011 15:51 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es arii gribeetu lai man kaads ir liidzaas.man ir drausmiigi bail no visa taa procesa, ka neiztureesu.mana mamma arii teica, ka sauboties par mani.
06.07.2011 16:11 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Sesilla
kāpēc neizturēsi?
06.07.2011 16:12 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
esmu cilveeks, kam viss ljoti saap, pat maza skrambinja pirkstaa man surst un es ciikstu. baidos , ka man tas viss nebuus pa spekam. plus veel esmu smalka auguma un man ir sauri gurni un kaa saka ka ar sauriem gurniem ir grutas dzemdiibas.man vispaar paliek bail no domas vien , ka jadzemdee. bernu veelos, bet dzemdiibas nee :-D
06.07.2011 16:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits