Meitenes, vai Jūs zināt kādu labu līdzekli, kas veicinātu matu augšanu? Man mati tik lēni aug, ka ārprats.. Ja tā godīgi, tad man liekas, ka man viņi vispār neaug :-D
nu cik dzirdēts, tad tās placentas apmulas utt,bet Multiluksā nopērc diždadža eļļu ar chilli,kas stimulē asinsriti galvas ādā. tad vēl izslavētais Lactimilk sprejs,bet to praktiski nevar dabūt,reti, kad ir kkur. a varbūt nevis neaug mati,bet galos nolūzt?nu bet uz baigajiem brīnumiem neceri,var kādus 0,5 cm max dabūt klāt.
pārbaudīts uz sevis-nekāda masāža, nekādas diždadžu eļlas nepalīdzēja (un darīju es to regulāri 2 mēn garumā)-nepaaugās ne par milimetru, diemžēl, bet varbūt tā ir tikai man.
Es biju nopirkusi tadu spreju krievu razojums saucas Lactmilk,gatavots uz pienu sukalu pamata,es ja godigi man patika,mati izskatijas daudz veselaki,spidigaki un likas ka varbut ari garuma mazliet padevas bet tas pavisam mazliet.Protams tas viss ka kuram!! :-/
esmu dzirdējusi, ka nav nekādu brīnumlīdzekļu gariem matiem...
un mati, nagi, āda ir ļoti atkarīgi no tava uztura un veselības...
so...iesākumam ieteiktu vitamīnus..cik atceros, draudzene lietoja kkādus speciāli priekš matiem, nagiem...
aizej uz aptieku, tur tew noteikti kko ieteiks..