Atgriezt interesi? Hmm...vislabāk jau strādā pazušana. Ja tu pati vairs neliksies par viņu ne zinis, varbūt tad viņš sāks stresot, kur esi likusies. Bet ja emociju no viņa puses nekādu...nu tad lai staigā!!! :-D Priekš kam tev tāds vajadzīgs, kurš ir ar varu bez maz jādabū? Negribi labāk tu pati būt tā, kuru puisis mēģina iekarot? Vai arī domā, ka tu esi tik briesmīga, ka tādu puisi nesagaidīsi? Meitenēm vīrietis ir jāpievilina, kā ziedam ar savu smaržu...bet kur tu esi redzējusi puķi, kas skrien pakaļ un sauc - nu paošņā mani! :-D Tas tā nedaudz līdzībās runājot :-D Pašlaik jau tev liekas, ka labāka par viņu nav. Bet tās ir muļķības, kuras mēs iestāstām sev rozā briļļu periodos. Ir, ir labāki! Tāpēc neiespringsti. Un atceries - meitene tikai pievilina un gaida TO, kurš būs gatavs cīnīties par viņu. Bet nevis skrien pakaļ kādam saukdama:"ņem mani, es gribu dzemdēt tev bērnus!!!", kādam, kuram nav īstas intereses par viņu.
Un nekad nevaino sevi par to, ka tur kaut ko ne tā un bla bla bla...Tu esi tāda, kāda esi. Un viss ir super. Īstais cilvēks tev noteikti neliktu justies tā, it kā tu būtu sarunājusi kaut ko ne to, un neliktu tev justies vainīgai. Ar īstajiem viss ir vienkāršāk. Jo viņiem visas mūsu muļķības pat šķiet uzjautrinošas vai mīļas.