Lieta taada, ka jau nedeelju kaa satiekos ar kaadu puisi. Zinaaju vinju jau sen, jo vinjsh bija mana bijushaa pazinju lokaa. Saakaam arvien biezhaak tikties. Porms paaris dienaam vinjsh mani uzaicinaaju uz Bon Jovi koncertu (uzdaavinaaja biljeti). Man patiik ar vinju pavadiit laiku, pat ljoti. Man ir interesanti ar vinju, vinjam ir ljoti laba humora izjuuta, vienmeer esmu paarsmeejusies. Bet ir viens bet..man vinjsh nesimpatizee peec izskata, nu galiigi nav mans tips. Zinu, izklausaas stulbi, bet es nejustos labi ar vinju cilveekos, piemeeram, iet kaut kur sadevushies rokaas vai ko tamliidziigu. Nu nezinu, varbuut tas ir mulkjiigi, bet taa nu tas ir. Vinjsh ljoti veelas attieciibas, bet es tikai saku, ka negribu neko sasteigt, tiksimies un tad jau redzees kas un kaa. Kaa juus domaajat meitenes, vai ir veerts meegjinaat? Nesakiet, ka izskats nav svariigs, manupraat, tomeer kaut nedaudz tomeer ir. Nav vinjsh nekaads krokodiils, bet nu galiigi ne mans tips, manupraat, mees kopaa galiigi labi neizskatamies. Ko man dariit? Meegjinaat vai nee? Ir veerts cereet, ka taas simpaatijas radiisies?