Jaunais mīlnieks ir apveltīts ar teicamu humora izjūtu, ķermenis viņam tik tvirts un muskuļots kā Silvestram Stallonem jaunībā! Pastrādāt nevaru, jo visas domas riņķo tikai fantāzijās par viņa spējām un to kā viņš mani padarīs par laimīgāko sievieti pasaulē! Ceru, ka nenāksies vilties, tā gribas izjust viņa stingro peni manā miklajā petenītē.
Man ir bagāta pieredze seksā un manos jaunības gados par to jau sen nav jākaunas. Tā kā no dabas esmu apveltīta ar lielu seksualitāti, partneru maiņai manā dzīvē ir bijuši dažādi iemesli. Fantastiski emocionālas un seksuāli piepildītas attiecības savulaik bija jābeidz, jo viens penis apnika. Ar pirmo puisi izšķīros viņa sliktās erekcijas dēļ. Manta liela un laba, bet nedarbojās tik traki cik man gribas. Ar otro puisi bija ļoti kaislīgas attiecības, neprātīgs anālais sekss, bet viņa negausīgi poligāmā daba grāva manu sievietes lepnumu un es no viņa aizgāju. Ar kādu stipri jaunāku skolnieku bija lielisks sekss nedēļas garumā, bet sarunāties ar viņu nebija par ko. Kad viņš pie manis ieradās ar savu alus pudeli, lepni paziņojot, ka dēļ manis nopircis, nācās viņu patriekt ar slotas kātu, jo nenovērtēja mani.
Ar manu trešo puisi sekss nežēlīgs bija sabiedriskajā dzīvē un vēlmē pēc seksa, taču nebija orgasms. Viņš skūpstīja un laizīja manas paduses, patika spalvainas, sviedrainas,taču es alku tikai pēc orgasma.Seksuālo piepildījumu šajās attiecībās es neguvu, tikai sabojāju savus nervus.
Padalieties savās emocijās - patikā un nepatikā seksā.