Ko Tu ar to datoru plāno darīt? Vienai labs saistās ar to, lai tikai filmas skatītos un cosmo sēdētu, kādai citai vajag, lai kārtis varētu spēlēt un mūziku klausītos, bet vēl kādai ir jārasē un jārēķina, tāpēc kvalitatīvs katrā gadījumā varētu būt kas cits.
Ja interesē pieņemama cena, tad jauks variants man šķiet Dell un Lenovo. Datorus uz "A" burtiem vienkārši neatzīstu, viens ir pārak dārgs un čakarīgs, pārējie ir likuši vilties paziņām. HP arī drīzāk laimes spēle, vai kalpos+cik ilgi. "S" burtu datori šķiet nepiemēroti, jo neatzīstu ražotājus, kas taisa visu pēc kārtas:)
Man ir Asus datoriņš. :-) Lietoju mācībām ( arī rasēšanai), bilžu apstrādei, netam, mūzikai, dažreiz filmas paskatos.
Spēles nespēlēju. Nu jau 3 gadus bez problēmām.
Es no savas pieredzes arī varu teikt, ka Dell kompītis ir ļoti labs! Iegādājos pirms 2 gadiem pa tiešo no viena izplatītāja, jo tā sanāk lētāk! 2 gadu garantija + bezmaksas piegāde! krāsu, modeli, atmiņas lielumu, video karti un citas lietas var izvēlēties pēc vajadzības! Ļoti labs serviss!
Tagad pasūtīju vēl vienu kompi māsai uz izlaidumu, tadu smuki sarkanu Dell (Inspiron N5010Inspiron N5010 (UK7, FCG74) – i3-M370 2.4Ghz
15.6" High Definition (1366x768) WLED
4096MB 1333MHz Dual Channel DDR3 SDRAM [1x4096]
320GB (5400RPM) Serial ATA Hard Drive)
par 300 Ls (manuprāt ļoti pieņemama cena, galvenais, ka runājama)
Varu norādīt kontaktinformāciju:
mob: 26435109
e-pasts:[email protected]
man ir acer.jau būs 2 gadi.biki pačakarējies ir,bet domāju,ka tas tāpēc,ka ķīnas ražojums un viņi visu netaisa rūpīgi :-D kopumā esmu pamierināta.ceru,ka kalpos vel vairākus gadus. (l) (l) patīk un visam ko man vajag der! :-)
nuu mans HP jau kalpo no 2008.gada un ne reizi nav nests uz remontu :-D vieniigi pagajusho meenesi beidzot aizvedu ventilatoru iztirit un programmas dazhas iztiiriit!
Paldies par ieteikumiem! nosliecos par labu dell kompiitim!
Jo Acer es noteikti nepirkšu (man jau reiz tāds bija) Pēc pusgada baterija bez lādētāja vispār nedarbojās, galvenais, ka ne tikai man, bet vēl diviem pazīstamiem cilvēkiem bija tā pati problēma ar šiem kompjiem, tad vēl ekrāns atdalījās no pamatnes...aaa un pluss vēl CD lasītājs saplīsa un diskus ielikt vispār nevarēja!
Jaukum, tādā gadījumā tev ir ļoti paveicies :-D ! Mans HP ātri vien bija jānes uz remontu un tagad atkal jānes. Vairāk iesaku Dell, Lenovo, Acer. Vēl jau ir Apple, bet nu tas ir dārgs variants.
man ir acer no lētā gala, nekādu sūdzību, kalpo labi :-)
pirku caur savu datorspeciālistu, kurš ieteica, manis noteiktajā cenu kategorijā, labāko variantu!
iepriekš bija diezgan kruts samsung, kalpoja perfekti savus 2 ar pus gadus, līdz zibens spēriena rezultātā datoram caur interneta kabeli tika pievadīts pārāk liels enerģijas lādiņš, kas izkausēja mātes plati.. :-D
Es esmu Asus fans. Mans Asusiņš jau 4 gadus kalpo, tagad meklēju jaunu, bet zinu, ka gribu tikai un vienīgi asus, kurš manuprāt, ir labākais mātes plates ražotājs. Varbūt nav no lētākajiem, bet man svarīga kvalitāte, arī Asus dizains patīk. :)
Kumelinj maksaaja jau arii daudz bet jaa cik esmu dzirdejusi daudziem atri kompji nolietojas...man noveicas jo pirkshanas dienaa braali njemu lidzi jo vins sajedz no kompjiem vairaak nekaa es :-D
Man ir SAMSUNG, mazais, net book laikam skaitās :-D
Nu ir oki, tikai būs jāved pie programmētāja, lai sainstalē programmas līdz galam, jo word dokoments nav viss, daudzas opcijas trūkst, power point vispār nav :-D
Domāju, ka tās ir demo versijas, bet skolai man tieši šīs programmas ir visnepieciešamākās. Bet tā sūdzību nav, mazs, viegls, ērts, ilgi tur bateriju :-)