sanāks gari, bet gribu kādam izkratīt sirsniņu!
Esmu attiecībās jau vairāk kā 4 gadus! Nevaru sūdzēties par mūsu attiecībām, mani ļoti mīl, nesā uz rokām, lolo, dara visu manis dēļ. (s) |-)
Pirms kāda gada nolēmu aizceļot uz vienu zemi, kur dzīvo radinieki un seni bērnības draugi, lidoju viena, jo draugs netika darba dēļ. Satiku bērnības draugu, baigi nopriecājāmies, jo nebijām tikušies kādus gadus 8! Pavadījām forši laiku un atvadījāmies, atgriežoties mājās, sākām aktīvi sarakstīties un viņš atzinās, ka iepatikos uzreiz jau kā ieraudzīja mani utt, es pateicu, ka esmu attiecībās jau ilgi un, ka mūsu starpā nekas nevar būt! Taču viņš nelikās mierā, laikam es neparādīju parāk skaidru atteikumu :-/ neliegšu, ka arī man viņš uzreiz simpatizēja, bet neko neplānoju, jo biju laimīga savās attiecībās, taču jutu, ka manas jūtas paliek ar vien spēcīgākas un es vēlos vēl vienu reizi viņu satikt. Pēc pailga laika tikāmies vēlreiz, lieliski pavadījām laiku, biju pacilāta, jutos priecīga, patika viņa sabiedrība, taču mūsu starpā nekas nenotika, jo es nevēlējos krāpt, melošu, ja teikšu, ka neko nevēlējos ar viņu (s) atvadoties abi ļoti pārdzīvojām, atbraucu atpakaļ raudāju, iekritu depresijā un nevarēju saprast, kas ar mani notiek, draugam nespēju pastāstīt par savām izjūtām :-/ Līdz draugs pateica, ka viņam apnicis, ka ar viņu tik daudz sarakstos un palika stipri greizsirdīgs un lika man izvēlēties starp manu un tā vīrieša saraksti vai mūsu attiecības, protams izvēlējos attiecības. Ir pagājuši vairāki mēneši es joprojām skumstu un ilgojos, reizēm uznāk melnie kaut kādi, bet gribās sev iesist un pateikt, lai atmostos, jo tāpat mūsu starpā nekas nevar būt, jā kaut kāds romāniņš, bet nekas vairāk, jo es noteikti nepārvāktos dzīvot uz to valsti, to es zinu 100%, ne es arī viņu zinu normāli, kaut kā nevaru viņam uzticēties un ir vēeel daudzi, daudzi iemesli, kpc ar prātu saprotu, ka nevajag man to vīrieti. Vēlos atkal laimīga būt savās nu jau 4 gadu ilgās attiecībās, reizēm jūtos labi un esmu visu aizmirsusi, bet reizēm uznāk skumjas un nesaprotu pati sevi...