Man tāds jautājums- lidošu ar Air Baltic lidmašīnu pirmo reizi, bet mans koferis par dažiem cm pārsniedz atļauto rokas bagāžas lielumu. Ja garums un platums ir par 10cm lielāks, bet svars nepārsniedz 8kg, domājat, varētu būt problēmas?
Nu 10 cm nav dazhi cm.
Kadreiz tam tik ljoti nepieversa uzmanibu, bet cik esmu lidojusi pedejas reizes, tad baigi nopeta somas.
Es labak aiznjemtos no kada mazaku somu vai njemtu mugursomu.
nu ja Tev viņu liks iebāzt tajā kastītē, pārbaudīt, Tu neiebāzīsi :D un tur arī vai nu kofris paliks tur, no kurienes lido, vai šķirsies no kādas paprāvas naudas summiņas..
Probleemas lidmasiina nav tik daudz ar svaru, cik ar ierobezoto vietu bagaazas izvietosanai salonaa. Ja tev taa soma neies ieksaa lokerii, tad pasai buus tikai liekas klapatas un paardziivojumi. Labaak tiesaam, ja vari, atrodi mazaaku somu.
AirBalticam vispār nav tās bāžamās kastītes cik zinu.
Un ja vien tas koferītis nav acīmredzami lielāks,kā pieļaujams un der iekšā drošības pārbaudes lodziņā,domāju,ka probl;emu nekādu nebūs.
Nu tad visos manos reisos (gan Baltikam,gan Rainim ) ir ļoti veicies,jo man nekad pat nav nācies svērt rokas bagāžu ( kas man ir paliela rokas soma ). Tajā galā jā,Liverpūlē,piem, visus paņem priekšā pēc pilnas programmas.
:-D
personīgi man pašai ar nekaad nav nācies neko nekur bāzt, svērt utt.. :D bet nu.. esmu redzējusi.. :D un māsai vienreiz ar piesējās :D bet beigās viņa ar varu iebāza to koferi tajā kastē :D un tika norm lidmašīna :D
meitenes, ja tiekat cauri lidostā tas nenozīmē, ka uzreiz ir viss okey, es te jums reāli stāstu no tā, kas notiek lidmašīnā, tagad vasarās, jo īpaši, kad lidmašīnas ir pilnas ar vietām lokeros ir problēmas un ja Tava soma neatbildīs izmēriem un vietas nebūs viņu tāpat aizsūtīs prom un tikai liekas klapatas būs ;-)
tas koferis toreiz atbilda izmēriem :D turp lidojiet ielīda norm :D atpakaļ nez kas bij :D un pārpildīts tas ar nebija :D bet nu jā :D es esmu redzējusi somu, kas lielāka par manu nododamo bagāžu, un to cenšas iestūķēt kā rokas bagāžu. tā gan ir komēdija... :D :D :D
Vēl pagājušo reizi lidojot no UK ar savu ( kā lai pareizi sauc - travel handbag laikam ),diezgan paliela piekrāmēta soma bija un VISUS bez izņēmuma pārbaudīja,vai der iekšā tai rāmī. Es reāli skatījos uz savu somu,uz to rāmī un vienā brīdī domāju,ka nu ir watafak man. :-D Sapalcināju bik to somu,lai neizskatās tik liela un es pat nezinu kā,bet noplēsa tik man biļeti un viss. Kaut kā mistiski tiku cauri.
Tā ir tīrā laimes spēle. Var pārbaudīt, var nepārbaudīt, bet ņem vērā, ka Tev varētu būt problēmas lidmašīnā, kad nevarēsi bagāžu iebāzt lokerī. (t)
Man patīk lidot bez liekiem stresiem, tāpeč cenšos ievērot visus noteiktos bagāžu limitus, bet, ja gadās, tad man tie patiešām ir daži cm , piemēram, 1-2cm , bet nevis 10cm!
oi, man pedejo reizi lidojot sa gada aprili gadija skibele. es somu nevareju dabut ieksa lidmasina augsa taja strunta. ka mani lamaja stjuarte. nu ne guzi amajja, bet nu pateica gana stingr, ko doma un dusmigi aizvilka somu un nolika aiz pedeja kresla pie aizmugures wc. lieki pateikt, ka man stres svisu laiku, jo tur visi garam gaja, aiz soma spa laikam kads aizkeras, lamajas. a amn tur portativais pc :(