Piekrītat, mazliet iereibušām ( vai ok,par daaaaudz iedzērušām ;) ) meitenēm vajadzētu ar likumu atņemt telefonu,laptopu,lai nesasatrādātu kādas muļķības ( special with ex ;) )
Pilnībā piekrītu. :D Pēc reizes, kad no rīta izlasīju iepriekšējā vakara sms ar tādiem tekstiem, ka pat izburtot bija grūti, esmu labojusies un telefonu turu pa gabalu, lai cik grūti arī nebūtu.. :D
Nu jau 2 gadus nelietoju alkoholu, varu teikt,ka patiesi esmu sadarījusi daudz mazāk muļķību, nekā agrāk. ;-)
Par tiem ex tas ir tipiskais iedzērušu meiteņu vājuma punkts :-D Sākumā ir jautri, tad uzraksta kko ex, tas neatbil, un ir gruzons, pārdzīvojumi. Bieži ar draudzenēm piedzīvojumu šādas viņu situācijas, bet reāli palīdzēt jau nekā nevaru..
Es tā darīju pusaudzes gados:D tagad dzeru dikti maz un bijušie vairs neko nenozīmē, tā ka man var neatņemt tel. un datoru:D ā, bet pirms kāda gada man iedzerot bija vēlme rakstīt nevis bijušajiem, bet gan drosme uzrunāt potenciālos internetā:D
Vot šito joku nekad neesmu sapratusi. Ne reizi nav gribējies rakstīt nevienam, īpaši jau ex, jo viņš man neko nenozīmē. Nu noteikti ne tik daudz, lai tērētu naudu stulbiem sms 8-)
Julien -pilnigi tapat ka man,es saprotu jebkura kondicija ka rakstit/zvanit nevienam nevajag,toties mana draudzene ir gluzi pretstats!! :-D Es kad iedzeru man loti meele valiiga paliek :-D un es varu tik daudz sarunaat,ka otra diena kauns cilvekam acis radities,ir gadijies ka pat piedosana japrasa :-D tas man gadas diezgan biezi,dzerumaa viss liekas pareizi :-/ :-D
Njā..daudzām tas ir raksturīgi. dzērumā, ballējoties man tā nav..bet reizēm, kad emocijas sakāpj [skaidrā prātā] vajadzētu atņemt laptopu un mobilo, jo tad mēdzu rakstīt bijušajiem vai simpātijām. Un pēc tam vēlos ar galvu triekties sienā :-D
Man tā bija agrāk,tad rakstiju reibumā sms :D Man tiešām vajadzēja atņemt tad telefonu :)
Bet tagad tā nav,tas laikam ir pārejoši:)
Es reibumā kļūstu pārlieku draudzīga ( skaidrā es neesmu draudzīga),izstāstu visiem to ko nevajadzētu,jo man visi liekas baigie draugi:D Tas vēl būtu jāatmet un viss būtu ok :)
Magdalēna Beta , haha piekriitu, tad nu man saakaas lielaas cepshanas. Protams neaizmistu arii par majoneezi, kaa arii citiem ljoti dieetiskiem produktiem. :D:D