Man garšo japāņu un taizemiešu ēdieni.
Ar ēst gatavošanu esmu vēl tālu,tālu aiz 'Jūs'. Nepatīk gatavot,nesanāk un ļoti ātri aizmirstu to,kas man nav saistošs,tādēļ man pagāja ilgs laiks līdz sapratu,ka kaut vai tādas lietas kā pelmeņi,makaroni,rīsi ir jāliek verdošā ūdenī un tad jāvāra, nevis jāieliek aukstā un kad sāk vārīties,skaitās gatavi. Man vieglāk ir pagaidīt,līdz kāds man pagatavo ēst, ēst restorānā vai nopirkt augli,dārzeni, uzjaukt ko vienkāršu kā grieķu salātus,bet tik līdz kā jādarbina plītis,etc. esmu katastrofa. Aizmirst ūdens kastrolis uz plīts, nodedzināti bezē cepumi, olas,kuras 'vārās' kādu pusstundu un citas tamlīdzīgas lietas ir tāds -so me.
Man sanāk tikai ļoti specifisku recepšu ēdieni, tie arī ir taizemiešu,japāņu,ķīniešu. Nu vismaz man tās skaitās tādas. Iesaku visu no austrumu virtuves,ļoti daudz kas baudīts,pat nevaru atcerēties,ka vispār kas nebūtu garšojis.