Mani mērķus pierakstīt pamudināja kaut kur izlasīta info par to,cik domu dienas laikā cilvēkam izskrien cauri galvai un,ja tu pieraksti vēlmes,tad tās domas izvirzās priekšplānā,tu vairāk koncentrējies,dari,lai piepildītos ieceres. Gluži jau neticu,bet nav nekas tik grūts,lai neizdarītu,sliktāk jau nepalika no tā.
Forši,ka gandrīz visām kaut kas ir īstenojies.
Man pašai bija un ir gan lielie,gan mazie mērķi. No tādiem lielākiem - ja viss būs kārtībā,tad rudenī būs kārotais ceļojums; palēnām tuvojos universitātes izvēlei,nu vismaz kustinu to procesu uz priekšu, esmu nonākusi līdz 3 studiju virzieniem un 2 varbūtējām valstīm,kur mācīties. Pie lielām lietām pieskaitu arī to,ka esmu ieguvusi 3 jaunas paziņas.Jā,man šogad bija arī tāds mērķis,bet nu saprotams,viss jau notiek pašplūsmā,rīcības plānus,lai iepazītos, nekalu. :-D
No mazākiem mērķiem nav piepildījies tikai viens- itāļu valodas apgūšana,jo to esmu pametusi novārtā,reizi mēnesī ko pamācos. Toties šovasar būs citi kursi,ka jauns man,tādēļ daļēji mērķis pa kā jauna apgūšanu ir piepildījies.