Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Spoku taka

Reitings 2224
Reģ: 29.01.2009

Sveikas! ;)

Man šodien bērniem jānovada spoku taka, tādēļ vēršos pie jums pēc idejām:

Ko tādu baismīgu lai pārbiedētu bērnus izdara? :)

30.06.2011 21:24 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Varbūt nevajag biedēt bērnus? Nez vai mammas priecāsies, ja šie mīzīs gultā un raustīs valodu :D
30.06.2011 21:28 |

Reitings 5478
Lollipop +1 :-D
Atceros,ka agrāk bija viens video,kur brauc,brauc mašīna,viss ok un beigās izlec kkāda seja pa visu ekrānu :-D Atceros,ka man bez maz vai bikses bija pilnas,sirds kā traka mutuļoja :-D Taču,zinu,ka tev šis variants neder,ja vien nebūs pieejams dators :-D
30.06.2011 21:30 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Samērā vēlu sākts domāt :D
Nu atceros, ka mums iesvētībās aizsēja acis un lika visādus "tārpus" garšot, taustīt "acābolus" utt..
30.06.2011 21:32 |

Reitings 2224
Nē neviens neko neiebilst, mēs jau divreiz esam taisījuši- pēdējā reizē mums kkā nesanāca nekas un viņiem vispār bail nebija :D
negribam jau pārbiedēt tā, ka bikses būs pilnas- tik bišķiņ pabiedēt :D mums ir atvēlēta viena veca skola, un domājam tur pa tām telpām vedāt :D tur tā baismīgi un atbalss skan :D ieprieks abas reizes taisijām ārā, bet tur pat ap 12 naktī ir gaiss :o
30.06.2011 21:33 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Es nezinu man jau vakarā atliek vienai pasēdēt klusumā un izdzirdēt kādu dīvainu skaņu, jau raustos :-D
Vai saskatīties kkadas filmas, video, āa un bērnībā istenībā bija bail no visādiem spocīgajiem stāstiņiem :-D Un kādreiz saucām kkadus tur rūķīšus, dāmas un vēl nez tad bija bail :-D
30.06.2011 21:35 |

Reitings 953
Grūti ieteikt idejas, jo ir jau pavēls un es nezinu, kādi resursi ir tavā rīcībā. Un galvenais- kāda vecuma bērni. Ja būtu bērni zem 14-15 gadu vecuma, es taisītu tādu pozitīvo šausmu taku.
Piemēram,liktu iet pa šauru dēli, kas ir 20cm virs zemes. Pārējie bērni ir mazi spociņi ar palagiem galvā, kas ķer un kutina tos, kas ir nokrituši no dēļa. Vai iedotu spoku briesmīgās pusdienas- kurš ātrāk apēdīs. Ēdiens varētu būt tiešām briesmīgs- vārīti burkāni un vārīti sīpoli :D :D :D Nu kaut ko tādu.
30.06.2011 21:37 |

Reitings 953
Un sīkajiem milzu prieks būs arī tāpat pa tumsu ar lukturīšiem paskraidīt. Vai vēl labāk- tumsā (bez lukturiem) lai šie spēlē paslēpes. Bāc, tas ir tik interesanti!
30.06.2011 21:38 |

Reitings 2056
ja jau vecajā skolā tad vajag kkadas spocīgas skaņas, un sastāstīt, ka kādreiz nomiris kkads skolas sētnieks un tgd klīst pa to skolu, nu vismaz mums tā kādreiz teica :-D Vēl ka nevajag vieniem kkur iet, jo daudzi ir redzējuši to rēgu un bieži vien mēdz ne no kā aizslēgties durvis, ka neviens netiek ārā :-)
30.06.2011 21:41 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Mani ārkārtīgi nobiedētu, ja kkur ne pa tēmu aizslīdētu kāds tēls :D Nevienam neko nesaka, bet lai tikai daži vai viens redz, ka tur kaut kas aiziet :D
30.06.2011 21:44 |

Reitings 2224
Ooo labas idejas :) nezinat kur dabut biedeejosus video, kuros ir kkadas dzīvnieku gaudošanas vai bļaušanas vai kkas tāds?
30.06.2011 21:56 |

Reitings 1243
pirms vairākiem gadiem ar klasi biju Cīravas pilī (skolā), kur arī ir tāda atrakcija. Dažas lietas ko atceros no viņu sarūpētā - kāpjot pa trepēm augšā kāds no mugurpuses saķer kāju, pēkšņi no gaisa nokrīt liela auduma lelle, soļu, motorzāģa skaņas, balsis, kas tuvojas. tumšā gaitenī nolikts liels paaugsts matracis aiz kura ejot pa gaiteni aizķeras un nokrīt uz matrača, uz matrača var uzlikt kko nesaprotamu, bailes izraisošu virsū :D, tad kamēr tiek pāri matracim un nostājas atkal uz kājām, vēl papildus bailes. Ārā neredzamas bedres un vnk izlec kāds bļaujot no krūmiem. + var sastāstīt ka tajā skolā kāds nomiris un spokojas. lai spoku pielabinātu uz bēniņiem viņam jāuznes kāds upuris (kkas ēdams vai vienalga kas) un kad tuvojas tiem bēniņiem, tad sāk izdvest kādas spokam raksturīgās skaņas
p.s. mums tajā pilī bija ļoti bail :D
30.06.2011 22:00 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Elementari tacu! Veca eka ir laba vieta,kur kadu kartigi sabiedet,ipasi,ja ara ir tums.Saruna cilvekus,kas lavas pa to skolu nevienam neredzot,reizem kaut ko nomet,taisa kaut kadas sakanas,kaut ko cabina,vienkarsi staiga,cikstina un aizcert durvis.Lai kads noeiet arpuse gar skolas logu.Plusa visam telo,ka pasai ari ir bail,ka stasti,ka sita nu gan nebija planots un tas notiek pa istam.Ja to pasacienu vadi vel ar kadu kopa,tad otrs vaditajs var peksni pazust ar skalu paliga saucienu.Bet neaizmirsti telot,ka tev pasai ari ir bail,esi parbijusies lidz navei.Viniem ir janotic,ka tas notiek pa istam un nav safabricets
30.06.2011 22:01 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Ari QueenB ir labas idejas!
30.06.2011 22:03 |

Reitings 953
Man iešāvās prātā, ko var darīt ar bravūrīgiem tīņiem. Uztaisīt viņiem kā filmās :D :D
Pa veco ēku visi iet tikai ar svecītēm. Visi kopā. Spoku takas vadītāja- tas ir tu- nopietnā balsī stāsti kādu leģendu (pašas izdomātu, protams). Leģenda jābeidz ar vārdiem, ka tā nu viņš/viņa (kāda miruša cilvēka gars) te klīst. tur tālāk ir tā saucamais moku kambaris- vidusslaikos tur ar cilvēkiem darīja to un šito. Un ievest kādā bucenī (telpā), turpināt stāstījumu, bet tur zem maisiem lai kāds jautrais džeks noguļas- uz galvas lai izlej pāris piles sarkanu škidrumu un no maisa apakaša lai rēgojas tikai roka. Ideālā variantā- ieiet un nostājas telpā tā, lai kāds no sīkajiem uzkāpj uz tiem maisiem un sāk skatīties, kas tur tāds nelīdzens. Tad lai pamana roku. Kad sīkais iekliedzas vai saka,ka roka, tad spoku takas vadītājai jāuztaisa pārbiedēta seja, ar diviem pirkstiem jānorauj maisi, lai sīkie redz asiņaino galvu, pelēko seju (nu ar pelniem vai kaut ko- lai nerēgojas veselīgi sārti vaidziņi), jāiekliedzas un jāskiern ārā no ēkas. Es varu dot 99% garantiju, ka sīkie pārbīsies kā nekad :D :D :D
30.06.2011 22:41 |

Reitings 953
Bet lai ticami būtu, vajag ilgi pa ēku vadāt un pa ceļam visādi stulbi viņus baidīt. Lai viņi domā, ka sākumā viss bija iestudēts, bet beigas- beigas tās bija paīstam- nu tas tā kā filmās :D
30.06.2011 22:44 |

Reitings 2056
Nu ja mani tumsā kāds saķertu aiz kājas tiešām pārbītos :-D Sagribējās pašai kkadā spoku mājā ielīst, vismaz kkas interesants :-D :-D
30.06.2011 22:51 |

10 gadi
Reitings 1649
O, jā, es pārbītos no veikalos nopērkamajām filmas "Kliedziens" sejas maskām - pilnīgi fobija no tām. :-D
01.07.2011 02:16 |

Reitings 2224
Nu tad tā:
Viss bija pilnigaā tumsā. Gaitenī es saliku dažas svecīte un gājām cauri, tad aiz muguras sāka skriet pakaļ mums spoks (cilvēks palagā), ejm tālāk apstājamies pie trepēm un es stāstu pasaku par kungu kuram bija zelta kāja, u kad viņš nomira, kalpotājs to kāju nozaga- nakamajā dienā kunga rēgs gāja pie kalpotāja un teica, ATDOD MAN KĀJU! to es teicu riktīgi skaļi un sākām iet pa trepēm- bet tur pie trepēm bija paslēpties viens čalis un kad kāpām augšā sīkajiem parāva kāju (tā viņi bļāva) :D augšā trepēm bija ķipa pakāries čali :D kurš pēc tam viņus ar pabiedēja... gājām pa otrā stāva gaiteni un tur vidū sēdēji čalis pāri ar segu u rukturīti un kko bubināja... skrējām prom no turienes un tad atkal nokļuvām pie citām trepēm, kas ved uz pirmo stāvu- tur bija atkal spoks, kuram rokā bija milzīga apgrauzta cūkas kāja :D tas mums dzinās pakaļmpa trepēm, kamēr ieskrējām istabā, kur viņi guļ :D
01.07.2011 02:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits